Dan ȘucuGeorge CoposMircea LucescuRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Intalnire de gradul 3 | Cu cine se vede azi Dan Sucu

Dan Sucu are astazi o intalnire VITALA pentru viitorul Rapidului. Patronul clubului urmeaza sa participe la o intalnire pentru istorie cu doi dintre oamenii responsabili pentru cele mai importante rezultate ale clubului.

Conform fanatik.ro Dan Sucu, George Copos si Mircea Lucescu se intalnesc in cursul zilei de astazi pentru a discuta preluarea echipei de catre renumitul tehnician.

Dan Sucu ii ofera control total lui Mircea Lucescu la club si se bazeaza pe sprijinul unuia dintre cei mai buni prieteni ai familiei Lucescu, George Copos, care a afirmat deja intr-o interventie pentru digisport.ro ca Mircea Lucescu este omul cel mai potrivit pentru Rapid.

Sa avem o Saptamana Luminata cu vesti extraordinare!

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Mai lasati-ne cu acest ,,dom” Lucescu,ne-ati terminat pur și simplu.Puneti un antrenor consacrat cu putere de munca ,lasati-l cel puțin un an de zile sa facă o echipa coperitiva,dați afară lichelele care fac mai mult umbra la echipa,promovați tinerii etc. și rezultatele cu siguranță vor apărea.
  Hai Rapid.

 2. DjDany pe YouTube , prietene tu fabulezi și îți dai și prea mare importanță ,eu zic sa o iei mai ușor că doamne ferește ți se umflă vreo vena și dai coltul !

 3. Este foarte greu de adus Mircea Lucescu, dar si daca-l aduce, mama, mama, ce o sa fie.

 4. Ioi, extraterestrii, Lucescu spune simplu, bagati 20 de milioane ?
  Pai, stai sa vedem, poate vine aston vila, ma, nu merge asa, trebuie sa aveti bati sa-l bateti pe calugaru-asa zis-cioban sef!
  Sumi, nu semna cu sarantoci, nu semna cu rebuturi !
  Il luce, stati bre la pensie, cu familia, sunteti ca si doctorii, vreti sa dormiti in garzi si sa lucreze altii ?

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.