Dan ȘucuDaniel NiculaeMarius SumudicaRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

S-a vorbit ca Sumudica nu este pe placul lui Dan Sucu, dar Daniel Niculae neaga: „Nu este adevarat!” Oficialul spune ca Sumudica este „probabil, cea mai buna varianta pentru banca Rapidului”

Daniel Niculae a explicat care este situația de pe banca tehnică a Rapidului. Președintele alb-vișiniilor a transmis că Bogdan Lobonț va rămâne antrenor principal până la finalul sezonului, atunci când, în funcție de clasare, se va decide dacă fostul portar al echipei naționale va rămâne pe banca tehnică.

De altfel, Niculae a transmis ferm că, din punctul său de vedere, cea mai bună soluție pentru postul de antrenor este Marius Șumudică, despre care s-a spus în repetate rânduri că nu ar fi dorit pe banca tehnică de către acționarul majoritar al clubului, Dan Șucu. Totuși, oficialul giuleștenilor a ținut să nege acest lucru.

Lobonț este antrenorul nostru până la finalul campionatului. În funcție pe locul pe care ne vom clasa la finalul campionatului, vom vedea dacă vom continua sau nu cu Bogdan.

Din punctul meu de vedere, Șumi e cea mai bună soluție în momentul de față pentru Rapid. Este o variantă foarte bună, este un rapidist convins, un tip care a câștigat campionatul în România, are sânge vișiniu, sunt convins că va putea face treabă foarte bună. Nu, nu este adevărat că nu este dorit de Dan Șucu!

Situațiile sunt total diferite între Rapid și celelalte cluburi care și-au schimbat antrenorii! Depinde de club, de antrenor. Vom avea o ședință la finalul campionatului. Este destul de delicată, dar totul este pe repede-înainte, iar timpul nu este aliatul nostru momentan”, a spus Daniel Niculae la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Cata prostie! Maine avem meci cu Faru si stirle de pe site sunt despre prostii si banalitati. Cu 3 pcte cu Faru, cu 3 pcte cu Craiova acasa, suntem in cupele europene. Parca se urmareste (iarasi) deconcentrarea inaintea unui meci capital, tot cu fomistul Hagi. Nimic mobilizator pe aici.

  2. Nu se doreste performanta, se doreste lalaiala, ce face prazaru?
    Il aduce pe galca, noi il punem pe lobont, galca vede cine ramane din vara, noi ramanen cu puii de aprozar, buna strategie, la anul o sa fim in locul javrelor, o sa vedeti !!!

  3. Dacă era așa nu mai stăteau la discuții. Să fim serioși nu are nimeni nimic cu Lobonț, dar nu are experiența lui Sumi.

  4. Cu Sumi de acum aveam garantia ca prindeam locurile 2 sau 3… cu Lobont nu avem aceasta garantie. Este evident ca nu se doreste aducerea lui de acum. O mare eroare !!. Pana la urma sunt banii dl Sucu, daca e sa piarda Europa o sa piarda pe mana lui… pentru ca are orgolii !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.