Rapid

Presa din Germania confirma! Nemtii sunt interesati de jucatorul Rapidului, dar inca nu au pornit discutiile cu clubul

Jurnaliștii germani de la Liga Insider au recunoscut interesul celor de la Werder Bremen pentru Albion Rrahmani și au susținut că oficialii acestei formații chiar au fost în tribunele Arenei Naționale pentru a-l urmări pe atacantul kosovar în partida FCSB – Rapid 2-2, scrie digisport.ro care citeaza Liga Insider.

În același timp, nemții au dezvăluit că formația din Bundesliga nu a demarat încă negocierile cu Rapid pentru transferul vârfului de 23 de ani din Kosovo.

„SV Werder Bremen pare să găsească ceea ce caută în România. În căutarea unui nou atacant, Albion Rrahmani de la FC Rapid București este considerat un candidat pentru echipa germană.

Scouterii lui Bremen se pare că l-au supraveghiat pe jucătorul de 1,88 metri la ultimul meci, în stadion, pentru a obține o imagine mai clară asupra sa. Cu toate acestea, conform raportului, discuțiile între cluburi nu au început încă.

Bremen are concurență în Cehia: SK Slavia Praga se pare că este, de asemenea, interesată să-l semneze și chiar a depus o ofertă oficială, care a fost respinsă.”, au scris nemții de la Liga Insider.

Până acum, Rapid a primi o ofertă oficială din partea cehilor de la Slavia Praga pentru Rrahmani, însă aceasta a fost respinsă de giuleșteni, care vor în schimbul kosovarului aproximativ 8 milioane de euro.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Din vara este out, lasă, aducem rebuturile altora, oile rad de noi !
    La anu tot ciobanu i-a campionatul, o sa vedeti !

  2. Dacă vrem campionatul anul viitor nu trebuie să-l vindem pe Rrahmani. Avem pe alții din actuala garnitură care nu fac față acestei provocări.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.