Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Daniel Niculae, atac dur la adresa procurorilor: „O mizerie de dosar!”

Daniel Niculae susține că dosarul în care este implicat reprezintă o mizerie prin care s-a aruncat cu noroi în cariera sa.

„Vreau să le mulţumesc oamenilor de fotbal care m-au sprijinit. Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi într-o carieră de 20 de ani. Ca să apar ca fiind cel mai mare criminal din România. Au fost nişte mizerii, apoi au apărut fel de fel de teorii ale conspiraţiei, că au apărut după victoria cu FCSB, 4-0.

Au fost false. Nici evoluţia echipei nu a fost una pe care ne-am dorit-o. Ultimele rezultate ne făceau să credem că putem lupta pentru primele trei locuri. Dar nu numai acesta este motivul pentru care nu suntem acolo.

Cert este că Jandarmeria a devenit foarte agresivă cu echipele cu fani mulţi. Nu este corect că a apărut numele lui Sebastian Colţescu în stenograme. Nu am numărul lui. Dosarul va avea o finalitate. Nu este corect ca doi oameni să se afle în închisoare pentru atât de puţin. E clar că legea e depăşită şi ar trebui refăcută”, a declarat Daniel Niculae, potrivit digisport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Eu scriu sub pseudonime? 😂😂 gunoi prost ce esti, ia-ti pastilele si mars la somn ca maine iar te caci pe tine si tre sa-ti schimbe infirmierele scutecul, prostul azilului ce esti! Vrea sa ii pupe cineva-n cur pe amatorii astia de jucatori, sa fie multumiti idiotii ca tine!

  2. „E clar că legea e depăşită şi ar trebui refăcută”.
    Nu pe dracu’. Hai bunădimineaţa! Şi totuşi… degeaba rescrii tu legea dacă se aplică în continuare doar pentru fraieri… după ideea: „pentru unii mumă, pentru alţii ciumă”.

  3. Halexe, esti un basinos slobozit care scri sa ti dai importanta sa ti se para ca existi. Amaratule, Habar nu ai de nimc , o curvistina saraca si fomista, Scri sub jdemii de pseudonime sa mananci o paine pe aici, iti dau astia muie cu cacat sa intretii situl. O coarda saraca, larga si amarata.

  4. @Cetateanu

    Da ba prostule, noi pe siteul asta trebuie sa motivam jucatorii sa castige! In mortii tai de mosneag senil, crezi ca sta rrahmani si krasniqi si verifica 1923.ro ca sa vada daca sunt destui de mobilizati, asa-i?! Eu ti-am spus sa-ti futi un ciocan in cap si sa ne scutesti de idioteniile tale, ne-ai face un favor si nu ar mai vedea restul tarii ca avem suporteri prosti ca tine

  5. Cata prostie! Maine avem meci cu Faru si stirle de pe site sunt despre prostii si banalitati. Cu 3 pcte cu Faru, cu 3 pcte cu Craiova acasa, suntem in cupele europene. Parca se urmareste (iarasi) deconcentrarea inaintea unui meci capital, tot cu fomistul Hagi. Nimic mobilizator pe aici.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.