Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid București

Primul jucator care vine la Rapid din vara. Daniel Niculae a facut anuntul oficial

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a menționat că Micovschi ”și-a făcut treaba” în sezonul în curs la ”Bătrâna Doamnă” și va reveni în vară la Rapid București.

”Claudiu va reveni la Rapid în vară, este un jucător cu mentalitate sănătoasă, cu un caracter frumos.  Și-a făcut treaba la UTA când a fost introdus pe teren. A fost un parteneriat din care ambele au câștigat”, a spus Daniel Niculae, potrivit DigiSport.

Sumudica favorit sa preia banca tehnica a Rapidului

Daniel Niculae a explicat care este situația de pe banca tehnică a Rapidului. Președintele alb-vișiniilor a transmis că Bogdan Lobonț va rămâne antrenor principal până la finalul sezonului, atunci când, în funcție de clasare, se va decide dacă fostul portar al echipei naționale va rămâne pe banca tehnică.

De altfel, Niculae a transmis ferm că, din punctul său de vedere, cea mai bună soluție pentru postul de antrenor este Marius Șumudică, despre care s-a spus în repetate rânduri că nu ar fi dorit pe banca tehnică de către acționarul majoritar al clubului, Dan Șucu. Totuși, oficialul giuleștenilor a ținut să nege acest lucru.

Lobonț este antrenorul nostru până la finalul campionatului. În funcție pe locul pe care ne vom clasa la finalul campionatului, vom vedea dacă vom continua sau nu cu Bogdan.

Din punctul meu de vedere, Șumi e cea mai bună soluție în momentul de față pentru Rapid. Este o variantă foarte bună, este un rapidist convins, un tip care a câștigat campionatul în România, are sânge vișiniu, sunt convins că va putea face treabă foarte bună. Nu, nu este adevărat că nu este dorit de Dan Șucu!

Situațiile sunt total diferite între Rapid și celelalte cluburi care și-au schimbat antrenorii! Depinde de club, de antrenor. Vom avea o ședință la finalul campionatului. Este destul de delicată, dar totul este pe repede-înainte, iar timpul nu este aliatul nostru momentan”, a spus Daniel Niculae la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Ca președinte ar trebui sa faci mai mult! Rapid e furată constant de briigazile de arbitri și de javrele de la VAR, ca sa nu mai spun ca după meciul cu FCSB 4-0 doar la noi au făcut verificări și arestări, la fecesebisti nimic, cu toate ca aia au aruncat petarde exact in tribuna a doua, in spectatori! In loc sa avem pe unul cu sânge-n instalație care sa facă scandal și sa se ia de gât cu toți muistii ăștia noi stam sa ne plângem de mila.

  2. Micovschi ”și-a făcut treaba”, dar noua ne trebuie jucatori peste ce are ciobanu !

  3. Cata prostie! Maine avem meci cu Faru si stirle de pe site sunt despre prostii si banalitati. Cu 3 pcte cu Faru, cu 3 pcte cu Craiova acasa, suntem in cupele europene. Parca se urmareste (iarasi) deconcentrarea inaintea unui meci capital, tot cu fomistul Hagi. Nimic mobilizator pe aici. Reteta de sange la tava cu s..boz.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.