Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Helmut Duckadam e sigur ca Daniel Niculae va fi schimbat. Ce spune fostul portar

Helmut Duckadam crede că, având în vedere că președintele celor de la Rapid este urmărit penal în dosarul privind materialele pirotehnice, demiterea lui este o chestiune iminentă.

Daniel Niculae va pleca de la Rapid! „Nu va aștepta să fie dat afară”

Pe de altă parte, fostul portar nu consideră că vor mai fi și alte schimbări la nivelul staff-ului tehnic, mai precis nu consideră că Bogdan Lobonț ar urma să plece și el de la echipă.

„Cu siguranță va fi schimbat. Cred că va pleca singur la un moment dat, nu cred că va aștepta să fie dat afară. Cred că vor fi schimbări mari la Rapid.

La nivelul antrenorilor, nu neapărat, eu am spus că Lobonț a fost adus să fie la un moment dat antrenor principal”, a afirmat fostul portar Helmut Duckadam, potrivit Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Numai de grohăitul asta nu aveam nevoie sa citesc ca-si da cu părerea despre Rapid! A fost un portar mediocru că dacă era bun nu îl lăsau generalii sa moara de foame pina a devenit sclavul ciobanului!
    Fără oi la noi pe site!!

  2. Și ce dracu a omorât pe cineva dă-le dracu de petarde sa întâmplat acum safim cu cape umeri trebuie ertat sa intamplat.

  3. Alt parerolog. S-a umplut tara de afaristi de astia…daca mi-as da cu parerea la familia lui s-ar supara…bai helmuuutee, mai ia pastilele bree…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.