Dan ȘucuMarius SumudicaRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Ciprian Marica declarații INCENDIARE despre numirea lui Marius Șumudică la Rapid: „Chiar așa este senzația”

Ciprian Marica (38 de ani) este convins că Dan Șucu (60 de ani) nu a ales această variantă, la începutul sezonului, după plecarea lui Cristiano Bergodi, pentru că nu-și dorește un antrenor care face spectacol pe bancă.

Ciprian Marica este convins că Dan Șucu nu a ales varianta Marius Șumudică pentru că nu își dorește la Rapid un antrenor vulcanic

Rapid a renunțat la Cristiano Bergodi și a ales să abordeze finalul de sezon cu Bogdan Lobonț pe bancă. În timp ce Dan Șucu a spus că ”Pisica” are șanse să continue și din vară, în funcție de rezultatele din acest final de sezon, Marius Șumudică a dezvăluit că se va întâlni săptămâna viitoare, pentru negocieri, cu Victor Angelescu. Vestea nu i-ar fi picat deloc bine acționarului principal, care a susținut că acest tip de discuții sunt ”toxice”, scrie digisport.ro.

Acționarul minoritar al clubului Farul, Ciprian Marica, a declarat că este convins că tocmai acest tip de discuții l-au ținut pe Șumudică departe de banca Rapidului, de când a început ”mandatul” lui Dan Șucu.

„Eu sunt curios cum va gestiona domnul Șucu toată situația pe care o are la Rapid. Mai ales că vedem în rândul suporterilor  teama… ‘Noi suntem suporteri, el vrea să ne facă nobili?’.

Chiar așa este senzația. De aceea, este și greu pentru domnul Șucu să aleagă un antrenor cum este Șumudică”, a declarat fostul internațional, conform prosport.ro.

Ciprian Marica nu înțelege de ce Marius Șumudică a promis că se va schimba

Marius Șumudică a promis acum câteva zile că se va schimba radical și că nu se va mai implica în polemici. O schimbare ce pare tocmai în direcția dorită de Dan Șucu.

„Ce nu mi-a plăcut, decizia lui Șumudică, care a zis că se va schimba… Cum se va schimba? Tu așa ești, euforic, vulcanic. Este de-al lor. Nu mi s-a parut ok declarația lui că se va schimba. Păi de ce să te schimbi, mă? Rămâi așa!”, a continuat fostul internațional.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Asa a zis și domnul Marica după accidentul din hotel de la Cluj ca se va schimba pt soția dansului și acum vin și eu sa ii reamintesc spusele sa. Le de mai sus citate…. Dar de ce te schimbi ma. Ramai asa!!!

  2. Lasati-l in pace pe Marica! A primit ordin, conform angajamentului. Ca si muuulti altii de pe aici .

  3. Măi cocoș, ce zici de echipa la care ești acționar, mai faceți câte un blat (gen 0-2 cu Dinamo) ?

  4. Ce zice Duckadam, ce zice Marica…. așteptăm și vorbele lui Mitică și tacâmul ar fi complet ! Rușinos..

  5. Pe cine interesează părerea lui Marica despre ce se-ntâmplă la Rapid ?
    Chiar nu mai sunt subiecte de discuție pe acest site, decât părerea unor antirapidiști ?!?

  6. Arunca-ti prosopu si tinete de pasarica prin bordeluri, nu-ti mai da cu parerea, veziti de barca ta, la malul marii !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.