Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Daniel Niculae pleaca de la Rapid. De buna voie sau dat afara?

Daniel Niculae a facut de toate la Rapid. I-a adus pe Angelescu si Sucu, a cantat, a cumparat tiribombe, a transferat jucatori.

Dar acelasi Daniel Nicule l-a jignit la modul cel mai rudimentar posibil pe Marius Sumudica, a dus un razboi fara sens cu Daniel Pancu, iar acum, mai nou, duce o lupta in instanta cu un suporter.

Aceasta din urma lupta este deja pierduta, indiferent de decizia instantei. Pentru ca daca i se va da dreptate va fi luat ca unul care ingroapa libertatea de exprimare a suporterilor, iar daca judecatorii ii resping cererea, nici nu vreau sa ma gandesc ce-o sa fie la gura lui Baltazar. 

Activitatea lui la club a fost intensa, plina de entuziasm, fapt care l-a facut sa fie ori apreciat, ori detestat.

A facut, asa cum am spus, lucruri bune si foarte bune, dar a facut si greseli care il vor costa foarte mult.

Daniel Niculae pleaca de la Rapid, pleaca din conducerea clubului. Acum depinde de el daca de buna voie sau dat afara.

Dar Daniel Niculae nu poate pleca niciodata de-acolo de unde conteaza cel mai mult: din istoria Rapidului, acolo unde numele lui e scris pentru totdeauna.

Pe cine vrei presedinte la club? Lasa un comentariu si hai sa discutam.

S-ar putea sa te intereseze

17 Comments

 1. Din Spania,vad si sufár!. Suntem prea sufletisti noi rapidistii’ Dar chiar ne e dat sá suferim profund. Pácat,mare pácat de aceastá grupare impresionantá,,RAPID” un exemplu pentru tará si chiar Europa.Devotament total páná la sacrificiu. E prea multá ,,DEMOCRATIE ‘ in club.Lui Sucu ( tot respectul) dar ca sá reuseascá…trebuie sá decidá SINGUR ,ca si in firma de mobilier.Sá piardá pe mána lui…nu a altora.BAFTÁ RAPID!!!!

 2. E inca mult pitregai la Rapid si prea multe găști.
  Sucu are mult de muncă ca sa puna ordine in club.
  In plus si suporterii sunt divizati.
  Dacă Sucu nu taie in carne vie tot putrehaiul nu are nicio șansă să pună ordine în club.
  In afara de Sapunaru nu vad niciun caracter puternic care sa se poata alătura lui Sucu.
  Angelescu e prea slab, cât despre Daniel Nicolae at trebui să facă un pas în lateral. Are prea multe bube in cap.

 3. Salut tuturor.Daniel Niculae ar trebui sustinut de toata suflarea rapidista.acum se vad adevaratele caractere.Rapidul e in prima liga acum in mare masura datorita lui.(uitati prea repede).Unde erau Coman si Sumudica?Va rog sa nu-i mai sugerati solutii D-lui Sucu…stie el sa o dreaga(a reusit in afaceri si fara sfaturile noastre).Rezultatele recente ne creeaza frustrari tuturor dar niciun copil nu vorbeste din prima zi.Sa dam incredere conducerii si bafta Nico!Sanatate va doresc.

 4. Angelescu pe linie moarta?! Pai el a inceput renasterea Rapidului, pe banii lui. In rest sugestii si sesizari pe banii lui Sucu si Angelescu. Noi ghertoii de pe aici, peticiti in cur, le sugeram (unii cu tupeu de bulangii chiar vor sa impuna) unor oameni cu bani, cu cariere ,care au produs ceva vizibil la viata lor cum sa faca si sa dreaga sa le fie bine.

 5. Balthazar e un caine dinamovist care a devenit rapidist pe la 18 ani, acest trădător de echipa și de culori este cel care a încercat sa pună un strigat dinamovist în templul nostru, la acel moment acest individ a încercat s aspuna ca de fapt ideea a fost sa facă niște bani dar Corsicanul nu a fost de acord cu suma propusă de Borcea, în acel moment galeria Rapidului a fost dezbinata de acest Baltazar, care la fel ca și acum dispăruse din peisajul rapidist, a stat o perioada închis în casa și a apărut lansa băieții de la T2 , în acea perioada arunca cu noroi în foștii lui frați din peluza , iar bomboana de pe coliva a fost pusă când s a întors iar în peluza ca un milog,,,,,,,,,,dar ce credeți nu a durat mult și acest „fake” a început sa l atace chiar pe finul lui ,Bocciu și din nou pe Corsicanu, ……văzând ca cei doi nu l baga în seama și a găsit o noua ținta „Daniel Nicolae”…….inventând ideea ca Nico pariază ,,,,,,,dar cu cine pariază, cu un anumit „Horas” care ce credeți acest individ este un fost apropiat a lui Tampafoi din Băneasa nimeni altul decât nasul de cununie al lui Baltazar ! dacă va uitați pe pagina acestui trădător de culori și emblema veți vedea ca foarte multi rapidiști creduli apreciază prostiile debitate de acest gunoi ! în perioada când D Nicolae marca meci de meci în sezonul acela fantastic acest individ nu venea pe stadion motivând ca nu a avut și el loc la „prăjitura: concluzia este ca Nico a procedat f bine chemând acest fals în judecata, acolo poate ne spune de unde a inventat aceste mizerii și care a fost scopul lui !

 6. Va salut , parerea mea este ca ar trebui sa se tina seama si pentru a da o sansa lui Sumi. Langa el ar fi bun Dani Coman ca presedinte. Datile o sansa domnule Sucu .

 7. Eu cred că merită o șansă și Marius Sumudica cu Dani Coman.
  Acum este momentul.

 8. Daca era mare președinte nu baga Astra in faliment cu peste 24 milioane de euro datorii. In timpul mandatului său de 8 ani la Astra nu a plătit niciun ban la taxe asigurări medicale sau pensie pentru angajații clubului ,acum bieții oameni nu au niciun drept să iasă la pensie. Asta este de nepermis ,de neiertat! In plus multe mânării, mișculații, prietenii, cumetrii… Nu cred că dl Sucu va diri sa colaboreze cu D Coman. Daca va fi obligat să îl accepte pe el și pe Sumudica va renunța la Rapid!

 9. Baltazar nu e suporter, e un interlop cu trei clase și exprimare la nivelul unui copil in clasa a III-a. Niculae are tot dreptul sa-l dea in judecată. Iar cei care vor ca Angelescu și Sucu sa plece sunt mai mult decât niște imbecili idioți! Ați mai vrut sa plece și Copos și ați văzut unde am ajuns după ce a plecat!

 10. Stati linistiti, nu vine niciun sumudica sau coman, la noi vin doar rebuturile altora, ce v-am zis ca nu prindem cupe europene?
  La anu, repet, ne batem la retrogradare, o sa vedeti !

 11. E momentul resetării echipei de conducere:
  Presedinte Coman
  Director sportiv Sapunaru
  Antrenor Sumudica

  Și Angelescu trecut pe linie moartă!

 12. Daca se schimba presedintele cei de la Rapid ar trebui sa forteze chiar de azi varianta Dani Coman. Din punctul meu de vedere e cel mai bun presedinte de fotbal din Romania la ora actuala, fara sa ne mai gandim si ca e un rapidist convins. Dar ar trebui sa se miste repede cei de la Rapid, am declaratia lui ca are oferte si de la alte echipe si ar fi pacat sa il pierdem, el fiind liber de contract.

 13. Aici pe site majoritatea au scris de Dani Coman, de fapt cred că toţi în afară de o singură persoană care-l suspectează de combinaţii cu impresarii (de parcă restul sunt corecţi şi cinstiţi) l-au nominalizat pe Dani Coman… cum era aia?
  „Ţineţi minte 3 cuvinte,
  Dani Coman preşedinte.”
  Aşteptăm curăţenia de Paşte sau de vară…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.