RapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Victor Angelescu a vorbit dupa stenogramele aparute in spatiul public: „E cu adresa!” Ce a declarat actionarul Rapidului

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a vorbit despre stenogramele dintre Daniel Niculae, președintele clubului, și Liviu Ungurean, liderul galeriei giuleștene.

„Încă mă aștept să fie vorba despre altceva în dosar. Altfel, e prea mare tevatura. Dacă e vorba de asta, ne simțim atacați, e cu adresă. Dacă e vorba doar despre materiale pirotehnice, e o exagerare.

Nu suntem pro petarde, pentru că asta ne costă. Aș vrea să nu se mai arunce cu anumite obiecte, dar aș vrea să lăsăm cumva să se facă spectacol. Atât timp cât e interzis, înțelegem. Totuși, consider că se putea proceda altfel, fără atâta tam-tam.

Niculae este afectat de lucrurile astea. Cred că nu e normal ce s-a întâmplat. Puteau fi făcute lucrurile altfel. Eu, personal, și clubul îl susținem pe Nico. Nu s-a pus problema să renunțe în perioada asta. Noi, ca acționariat și prieteni, suntem alături de el”, a declarat Angelescu, potrivit fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

 1. Terminati cu prostiile si teoria conspiratiei….si nu mai abateti atentia aiurea, in alta parte.

  Punctele sunt pe teren.
  Jucatorii nu au fost ridicati de mascati.

  Sa-si faca treaba….si ei…si difişileee.
  Joci, bati, iei punctele…si pa…ura si la gara.

  Iar in tribune sa se preocupe sa nu mai arunce cu petarde in teren, unele chiar langa jucatori.

  Nu au ce cauta astfel de manifestari de retarzi, in spectacolul tribunei.

  Se canta frumos, cu steaguri, esarfe,…., dar trebuie fara petarde.
  Poate ar merge si o fumigena, in culorile echipei, asa de coloratura, pana sa inceapa meciul.

 2. Aici este vorba de bani si atat. Posibilul transfer al lui Rrahmanii (posibil urmate si de altele) pe bani foarte multi i-a inebunit pe toti. Sucu intr-un scurt timp a achizitionat un numar important de jucatori valorosi confirmati dar si de perspactiva. Gasca formata (figurativ vorbind) din Bercali, Hagi (Ghita Popescu) @co, impresari, intermediari, etc, simt ca pierd controlul asupra vanzarilor-cumpararilor de jucatori, stabiliri de preturi, de clasamente. Nici nu au stiut cand Rares Pop, Vulturar, etc au fost achizitionati. Aici este vorba de un razboi pornit impotriva lui Sucu (sa i se arate pisica neagra, sa se alinieze, sa cotizeze) implicit impotriva Rapidului, pe toate caile si prin toate mijloacele. Baseala asta cu petardele este doar inceputul. Nu uitati ca am fost, suntem si v om fi singuri impotriva tuturor, doar noi intre noi pentru noi rapidistii. Cei adevarati, nu delatori si guristi, agitatori de conjunctura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.