Dan ȘucuDaniel NiculaeRapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Dan Șucu, Victor Angelescu și Daniel Niculae vor face deplasarea cu galeria. Gigi Corsicanu a oferit ultimele detalii

Dan Șucu merge cu autocarul la Craiova

Acționarul majoritar va fi însoțit de președintele Daniel Niculae dar și de Victor Angelescu. Rapidiștii speră să îl aibă alături și pe liderul galeriei, Liviu Ungurean, care joi va afla dacă va fi eliberat. Detaliile au fost oferite de Gigi Corsicanu.

”Am vorbit și cu domnul Șucu și o să plecăm împreună la Craiova cu autocarele și dânsul a spus că își dorește să facă deplasarea cu nucleul de bază al galeriei, cu grupurile. Sperăm să fie și Liviu, dar și ceilalți cu noi, joi așteptăm să primească o decizie favorabilă din partea instanței și să fie eliberați.

Domnul Șucu este om din popor, va mânca la fel ca un suporter, parizer, salam, brânză, ceapă” a declarat Gigi Corsicanu, la Fanatik.

Galeria Rapidului a oferit detalii despre deplasarea la Craiova. Iata anuntul fanilor:

Deplasare Craiova

Sâmbătă mergem în Bănie pentru a obține victoria, din teren, până în tribune.

Plecarea spre Craiova are loc sâmbătă, de la ora 15 (din Giulești), și deplasarea se va face cu autocarele.

Începând de mâine, se pot achiziționa bilete la meci direct de la stadionul Giulești, prețul fiind de 20 RON. Programul caselor este 16-20. Avem la dispoziție 1000 de bilete și se pot găsi inclusiv în ziua meciului la arena din Craiova.

Așteptăm toți rapidiștii alături de noi!

Hai Rapid!

Peluza Nord Rapid

In completare, Gigi Corsicanu a oferit urmatoarele detalii:

„Rapidiștii din provincie și cei care vin pe cont propriu vor putea achiziționa bilete direct de la casa deschisă special pt sectorul nostru. În total vom avea 2000 de bilete care vor fi suplimentate ln cazul ln care o sa fie necesar! Libertate pt suporteri!”, a spus liderul suporterilor rapidisti.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. @hai Rapid
  Nu văd dezamăgirea la faza asta. După (aproape) 2 ani de zile de când a preluat echipa, acum ne aflăm într-o situaţie foarte delicată, atacaţi pe mai mult planuri, inclusiv acea dezbinare între galerie şi restul suporterilor. Acum omul merge în deplasare (pentru un meci destul de greu) cu galeria, cheamă şi suporterii din toată ţara să fie alături, probabil că pe ideea „împreună suntem de neclintit”.
  @ Silviu Grig
  „Să facem ca la stână” spui dumneata. Păi, la stână patronul nici măcar nu se duce pe stadion când joacă fcsb acasă. El face conferinţe la palat sau din maşină la câteva zile, conferinţe care se mai transformă şi în circ. Corect?

 2. @Silviu Grig. Ai mare dreptate ! Parcă suntem în campanie electorală ! Șucu, din dezamăgire în dezamăgire !

 3. Trebuie sa ai orbu’ gainii sa nu vezi ca Hagi si Ghita Popescu si ceilalti lipiti pe acolo (fara bani pt fotbal, fara jucatori) este ajutat sa joace in cupele europene in detrimentul ori al Rapidului ori al Craiovei, sa poata sa vanda jucatori la pret bun din postura de participant in cupele europene. Banii, asta este marele secret. De aia si pe Bercali il durea in cur daca ia titlul, important era sa joace in cupele europene , jucatorii sa fie vazuti si vanduti bine. Banii si atat, performanta sportiva externa neimportanta. Importanta doar participarea.

 4. Ca sa vezi profesionalism si sa iei puncte tine de mai multi factori, unii extra sportivi. Sa nu ti se umble la jucatori (vezi cazul Borza si Albu in club, Borza cartonas rosu ciudat) , sa -i feresti pe jucatori (la toate nivelurile) de impresari fomisti, sa le asiguri stabilitate materiala, fizica sa se poata exprima in teren. Sa nu mearga ca mieii la taiere in deplasari grele, sa simta ca nu sunt singuri, ca au alaturi conducatorii, galeria care sa le tina spatele. Nu in ultimul rand (chiar in primul rand) arbitrajul. Am vazut cu totii cerseala lui Hagi pt un penalti imaginar care i s-a acordat. Meciul cu Faru in care mai mult nu s-a jucat, fragmentat, sa ne fie taiat elanul, ca Hagi sa ia pcte sa joace in cupele europene. Clasamentele se stabilesc si inafara competitiei in sine.

 5. Mai putina vorbarie…..si in loc de gargara ieftina, sa vedem mai bine rezultate pozitive pe teren…..profesionalism.

  Si ne intereseaza punctele, sa le luam, pe toate…nu ca vor fi atacate autocarele …🙃

  Focusarea sa fie pe Mitrita and Co. si cum ne ataca prazarii……si nu pe atacul autocarelor.

 6. Pentru mine,asta este o prostie populista!Investitorii sa-si vada de treaba lor,Galeria de treaba ei…Si unii si altii trebuie sa vorbeasca putin si rar!De vorbit sa vorbeasca actorii,regizorii,adica jucatorii,antrenorii,conducerea executiva…Nu trebuie la RAPID sa facem ca la Stana!Ciobanul se bucura cand vede ca ne comportam la fel!

 7. @DJDANY
  Hai prietene, iar îi iei la 11m? Nu spuneai tu că o să terminăm pe locurile 5-6? Acum te mai deranjează o înfrângere? Nu tot tu spuneai că o să ne bată wcsb pe Arenă? Priveşte partea bună (că tot eşti optimist mai mereu). Dacă terminăm sub locul 3 poate scăpăm de domnul „e difişilee”…

 8. Daca nu batem sa nu va mai aud, ce jucatori am adus, sa iesiti pe sticla si sa spuneti, am adus niste petarde, cu bani multi!

 9. E bine! Si ca sprijin moral si legislativ pentru ce va urma. Atentie la autocare, vor fi bombardate. Atentie la provocari, nu sperati in protectie de la politie si jandarmi, si ei tot olteni. Cea mai grea deplasare. Singuri impotriva tuturor.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.