RapidȘtiri Rapid București

Revenire de top la Rapid. Nu a mai jucat de sase luni, dar acum e recuperat total si e gata sa dea totul pe teren

Revenire foarte importantă la Rapid în această perioadă, când Superliga României este întreruptă pentru acțiunile naționalelor.

Rapid a disputat în weekend un meci de pregătire în compania CS Mioveni, formație de play-off în eșalonul secund, scrie gsp.ro.

Cu o parte dintre jucătorii importanți titulari la Rapid, precum Djokovic, Funsho, Petrila și Burmaz, cu alții intrați de pe bancă pe parcursul partidei, exemple fiind Alexandru Albu, Hromada, Hasani și Papeau, argeșenii s-au ținut aproape doar în prima parte.

Giuleștenii au deschis scorul prin Borisav Burmaz în minutul 9, s-au văzut egalați de Remus Guțea în minutul 27, dar au tranșat partida în favoarea lor cu 3 reușite venite în partea secundă. Claudiu Petrila a înscris de două ori, în minutul 51 din penalty, apoi în ’54, în vreme ce Alexandru Albu a închis tabela în minutul 69.

Partida a consemnat revenirea în acțiune a belgianului Xian Emmers. Belgianul nu mai jucase de aproape 6 luni, accidentându-se în toamna lui 2023.

Echipa de start Rapid: Drăghia – Onea, D. Grigore, I. Cristea, El Sawy – Djokovic, Emmers – Bamgboye, Cîrjan, Petrila – Burmaz.
Au mai intrat: Briciu, Nenciu, Albu, Hromada, G. Gheorghe, Hasani, Papeau.

Interesant este postul pe care Cristiano Bergodi l-a ales pentru tânărul mijlocaș ofensiv Omar El Sawy. Acesta a fost utilizat ca fundaș stânga, primele două variante pentru acel post, tinerii Robert Bădescu și Andrei Borza, fiind convocați la naționala U19.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.