RapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Suma uriasa pe care Florin Manea o cere Rapidului. Detalii de ultima ora din proces

Tribunalul Bucuresti a stabilit ca Florin Manea trebuie sa plateasca 62.765 lei taxa de timbru pentru a judeca procesul in care impresarul cere 30% din suma de transfer obtinuta de Rapid pe Rares Ilie.

Cum aceasta suma a fost stabilita dupa ce clubul a prezentat instantei contractul in baza caruia jucatorul a fost vandut in Franta, ne este foarte usor sa deducem doua lucruri:

 1. Cu cat a fost vandut Rares Ilie la Niece
 2. Cat cere Florin Manea clubului Rapid

Pentru aceasta am tinut cont de tabelul cu taxele pentru cererile evaluabile in bani, iar pentru speta de fata, magistratii au stabilit urmatoarea taxa:

6.105 lei + 1% pentru ce depășește 250.000 lei.

Cum lui Florin Manea i-a fost ceruta suma de 62.765 lei, deducem ca suma pe care impresarul o pretinde Rapidului este de 1.183.200 euro.

Ceea ce inseamna ca Rares Ilie a fost vandut de Rapid la Niece cu 3.944.000.

Procesul continua, judecatorii stabilind urmatorul termen la 19.04.2024

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. In toti anii in care a jucat,Sapunaru nu a castigat peste 1 milion de euro de la RAPID…Florin vrea de la un jucator suma asta!Poate are hartii,poate are legal dreptate…cel mai bulangiu impresar din lume nu castiga mai mult de 10% de pe urma unui jucator!De ce si-a tras Florin hartii cu 30%?Pentru ca,voia SA AJUTE RAPIDUL,pentru ca el zice ca e rapidist,baiatul lui Mutu(NAE MANEA)!Ma pis pe rapidistii care nu fac nimic pentru RAPID dar vor bani si mai spun ca sunt rapidisti!NAE a tras multe pentru Florin si pe aici si prin America,unii dintre voi stiti bine,MUTU,doar ca nu plangea cand vorbea de fii-su…iata ca Florin a dat lovitura si nu are rost sa comentam cum,cu cine si alte chestii…sa fie sanatos!NAE se bucura pentru el,dar STIE ca fii-su nu a fost NICIODATA rapidist!Hartii cu 30% castig nu puteau fi facute decat pentru jecmaneala!

 2. Normal si NICUSUR….si alti RAPIDISTI daca mai sunt pe aici…vin din nou cu o precizare:
  DACA ERA IN ARTICOL CEVA DE CRITICAT LA SUCU,ANGELESCU NICO,CLUB SAU ECHIPA ERA ACUM PLIN DE COMENTARII DE CRITICAT DE LA UNII ASA ZIS RAPIDISTI: habar nu am..ALEX..ZETANU..etc Care ISI bagau si isi dregeau…dar ca sa ii dea DREPTATE LUI NICUSOR sunt doar DOI RAPIDISTI.
  EI…DESPRE CE VORBIM????

 3. Ai dreptate NICUSOR ! Cred ca administratorii acestui site nici nu sunt rapidisti !

 4. NICUSUR…..AI 100% DREPTATE. INTRAM TOT TIMPUL AICI PENTRU RAPIDUL NOSTRU SI DAM DE MEME..BHE BHE..DRAGOMIR SI ALTII DE GENUL LOR.
  JENANT…JENANT..JENANT PENTRU CEI CE PASTORESC SITEUL ASTA.

 5. FOARTE MULTE PROSTII PE ACEST SITE. STERGETI ACEASTA FOAIE DACA CEI CARE O CONDUC NU POT SA INTRETINA O ATMOSFERA PLACUTA, INTERESANTA CU STIRI LA ZI DESPRE ECHIPA,ANTRENORI,JUCATORI,ECHPE DE JUNIORI NU DE GIGI,MITICA SI MM PUSCARIASI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.