RapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Victor Angelescu a răbufnit după tâlhăria de la Craiova: „E penalty cât Casa Poporului”

Victor Angelescu, după Universitatea Craiova – Rapid: „Eroare foarte mare. Nu are loc la VAR în Liga 1!”

„Sunt supărat că nu înțeleg de ce nu ni s-a dat penalty. Nu ne plângem neapărat, dar nu înțeleg decizia. E penalty cât Casa Poporului. Aș vrea să iasă domnul Vassaras să ne explice. Poate nu am înțeles noi, poate a fost ofsaid, poate există o explicație. Poate de data asta s-au tras liniile mult mai repede, a fost ofsaid și atunci OK, nu mai e penalty.

Nu cred că vom face un memoriu, dar vrem o explicație, să ne explice cineva. Am pierdut două puncte, unul pentru play-off. Faza a avut loc pe final, clar că penalty-ul ar fi fost decisiv. Într-adevăr, putea influența lupta la titlu, dar asta este, ce să facem?

Vreau doar să înțeleg ceva. Nu am dubii că arbitrii nu vor să greșească voit împotriva cuiva, doar că sunt arbitri buni și arbitri slabi. Domnul Vassaras trebuie să cearnă. Dacă nu a fost ofsaid în acea fază, a fost o eroare foarte mare. Atunci nu cred că acel arbitru are loc la VAR în Liga 1”, a spus Angelescu la Fanatikreferindu-se la Iulian Călin.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. P.S. E gaselnita lui Bergodi pana o sa avem un decar adevarat, de valoare.

 2. Rrahmani este varf dar cand joaca in tandem cu Burmaz joaca mai retras, pozitia lui este de decar, patrunde din centru, un doi uri, paseaza la extreme, coordoneaza jocul. Adevarat are si raza mare de acoperire a terenului pe care nu multi jucatori o au. Este utilizat mai retras, exact ca un decar. Adevarat, este mai eficient cand joaca mai impins in fata, asta se intampla cand joaca concomitent cu Papeau, dar depinde mult de scor si adversar si de indicatiile antrenorului.

 3. Zice cineva pe aici ca Rrahmani e decar.

  Rrahmani e vipera in fata…si infige goluri. Despre ce decar vorbim ?
  Nu avem decar.

  NE TREBUIE nr.10.

 4. P.S. Primult transfer, esential acum, in perspectiva pe termen scurt, un fundas central de top, cu talie, 26-29 ani, cu raza de actiune , D-zeu in careul nostru (si al adversrilor). Avem unul, Iacob, ne mai trebuie unul. In rest ne mai carpim. Avem decar, Rrahmani cam asta joaca cu Burmaz impins varf.

 5. E doar inceputul. Gasca Becali -Hagi-Mutu- Sabau(primarele Boc) este prea tare. Sa vedeti in play off jonglerii si papusarii. Deja au inceput, nu au var pentru toate cele 5 meciuri care se desfasoara simultan decisive pentru locurile 5-6 din play off. Se ia in discutie ca la nici un meci din cele 5 sa nu existe var, ca sanse egale, adica arbitrii sa faca absolut ce vor … muschii lor. CFR sau Craiova (daca nu isi baga nasul primarele Boc) or sa ia cupa, noi cu multa munca de pe locul 2-3 vom juca in cupe. Daca apare ceva in plus ar fi un bonus urias.

 6. Asta este, vedem ce aduceti in vara, daca prindem locul 3 sa ziceti merci!

 7. Să băgaţi penalty-urile astea 2 neacordate la colecţie… alături de cele cu Petrolul, Dinamo, Sibiu…etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.