Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Dan Sucu arata ca e un altfel de patron. Ce a declarat despre arbitrajul de la Craiova

Dan Șucu, patronul Rapidului, a oferit o perspectivă sinceră asupra arbitrajului de la Craiova, evitând să se implice în criticile tipice fotbalului românesc. El a subliniat importanța respectului față de arbitri și necesitatea de a ne concentra pe fotbal și pe susținerea echipei noastre.

„În febra meciului, nu poţi să ai o părere clară pentru că rişti să fii subiectiv. Am văzut apoi la televizor tot ce au spus marii arbitri, la televizor, am citit şi pe site-urile de specialitate.

S-a conturat ideea clară că am avut două penalty-uri pe care brigada de arbitri nu le-a acordat Rapidului. Sunt două penalty-uri evidente, dar nu o să mă vedeţi pe mine că intru în prea multe amănunte, nu este de competenţa mea.

Nu vreau să intru în probleme tehnice, nu am specializarea necesară, iar eu în calitate de patron trebuie să mă ocup de altceva, în niciun caz să duc războaie în numele clubului Rapid cu arbitri.

“Au fost alte meciuri în care, poate, noi am fost avantajaţi, în care deciziile de arbitraj au fost în favoarea noastră”

Au fost alte meciuri în care, poate, noi am fost avantajaţi, în care deciziile de arbitraj au fost în favoarea noastră, iar adversarilor nu le-a picat bine. În niciun caz nu mă apuc acum să fac un caz din asta.

V-am spus, asta este balanţa, ăsta este fotbalul, un joc viu în care se pot întâmpla multe. Poate şi noi am fost avantajaţi la un anumit moment. A venit şi seara de ieri, când clar am fost dezavantajaţi, dar ăsta este fotbalul, mergem mai departe.

Evident, dacă am fi marcat, erau şanse să câştigăm partida, dar nu vreau să ne uităm înapoi şi nu vreau să intru în detalii, n-o să mă auziţi că o să critic arbitri. Politica Rapidului n-a fost niciodată de a avea ieşiri permanent împotriva arbitrajului, de a critica permanent arbitrajul, din contră.

“Rapid nu va avea niciodată probleme cu arbitrajul, sau cel puţin aşa sper”

Noi respectăm arbitri, sunt şi ei oameni până la urmă. Toţi avem zile mai bune sau mai puţin bune. Din acest punct de vedere, Rapid nu va avea niciodată probleme cu arbitrajul, sau cel puţin aşa sper.

Trebuie să ne vedem de fotbal, de întărirea echipei, de fanii noştri şi să nu ieşim toată ziua să criticăm arbitrajul. Repet, ce-a fost a fost, mergem mai departe, Rapidul trebuie să îşi continue parcursul spre performanţă”, a spus Dan Şucu pentru FANATIK.

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

  1. Bla,bla! Vorbiți degeaba! De câte ori a luat Rapidul campionatul într-o 100 ani? Jucători boemi,fără pasiune,fără seriozitate,fără dăruire până la „moarte „! Apoi, ați uitat de Arieșul Turda, de Foresta Fălticeni? Suporterii, galeria fantastică merită toate laudele și admirația, dar titlurile și trofeele se câștigă pe teren! !! Când trebuie să invingi, nu contează o greșeală de arbitraj, trebuie să dai goluri, nu ratări singuri cu portarul! Acum mai văd și un patron care vrea să fie respectuos cu adversarul, ,oferă o peluză, jucăm în deplasare!! Câtă prostie, cât amatorism din partea conducerii! Lași spectatorii, era plin oricum vulcanul Giulești!! Acum văd că Sucu se roagă la Dumnezeu să câștigăm!! Sunt dezamăgit enorm!!

  2. @DJDANNY
    Vă dalut dl. DJDANNY. Ca de fiecare dată vă mulţumesc pentru sugestie. Apreciez toate mesajele şi cerinţele dumneavoastră. Vă servesc cu o cafeluţă sau cu o prăjitură?

  3. Adu jucatori la vara, daca jucam in cupele europene cu asemenea jucatori sa fiti fericiti!

  4. Zețanu are dreptate, citez ”Gandirea lui e corecta, si ignorarea prestatiilor arbitrilor ar fi fost excelenta daca baga 20-30 de milioane intr-o echipa si castiga meciurile doar din valoare, dar cand tu bagi precum ceilalti, si valoric echipele sunt relativ egale, trebuie sa ai macar pretentia ca esti arbitrat corect, altfel daca taci din gura si speri ca schimbi tu ceva intr-o tara profund „imbecalizata”, esti luat de prost. Total de acord, și vedeți exemplul ciobanului, vocal, vulgar, fără pic de respect sau educație, dar poate asta e atitudinea corectă plus că și-a mai luat un cățel lătrător care nu face mare lucru , dar cel puți se aude și el pe undeva pe fundal așa cum poate cu glumele lui proaste și ironiile de acum o sută ani, parcă-i o babă deghizată în bărbat, dar știți vorba aceea la prostie se răspunde tot cu prostie, dacă vreți eficiență, domnule ȘUCU vremea cavalerismului și a spiritului sportiv a trecut, dar în cazul că vă doriți să rămâneți așa și mizați pe asta o să vă treziți în evul mediu, perioada romantică, asta ca să fiu delicat și să nu vă trimit pe timpul ciumei ca să înțelegeți cum trebuie să reacționați și care este atitudinea potrivită cu oamenii și cu timpurile pe care le trăim, cu stimă!

  5. Un altfel de patron da, dar e cel putin naiv daca nu intelege ce rol determinant au arbitrii in stabilirea ierarhiilor. E de neinteles cum se pot lua unele decizii, mai ales cand exista VAR, ceea ce te duce cu gandul ca exista fara dubiu rea intentie. Referitor la aceasta gandire corecta, sunt curios daca o sa o mai aiba si dupa 2-3 ani in care il toaca fluerasii, si il ard exact cand ii e lumea mai draga. Gandirea lui e corecta, si ignorarea prestatiilor arbitrilor ar fi fost excelenta daca baga 20-30 de milioane intr-o echipa si castiga meciurile doar din valoare, dar cand tu bagi precum ceilalti, si valoric echipele sunt relativ egale, trebuie sa ai macar pretentia ca esti arbitrat corect, altfel daca taci din gura si speri ca schimbi tu ceva intr-o tara profund „imbecalizata”, esti luat de prost.

  6. In primul rand exista un semn mare de intrebare referitor la delegarea acestui individ, pe numele de Marian BARBU la un meci de importanta majora, in conditiile in care era foarte bine cunoscut ca acesta a comis in cariera sa numeroase greseli de arbitraj, pur si simplu bulversand prin prestatiile sale, foarte slabe, combatantele din respectivele intalniri!?. Aceste adevaruri sunt cunoscute foarte bine de catre Comisia de arbitri si cu toate acestea nu inceteaza delegarea acestui Maimutoi la meciurile importante din acest campionat!. Vin si ma intreb: Chiar nu poate domnul Vassaras sa-l opreasca de la delegari?!. Domnule Sucu, se stie ca d-vs. datorita bunului simt pe care i-l aveti, refuzati sa comentati arbitrajele. Totusi, ati putea intr-un mod elegant sa va exprimati privitor la acest aspect cand, intr-un mod golanesc,, un astfel de individ , ce nu poate fi numit Cavaler al fluierului, influenteaza prin deciziile sale un scor final si chiar ierarhia in clasament. Fiind ferm convins ca prin implicarea pe care o aveti, urmeaza sa faceti din RAPID un club care v-a castiga trofee si v-a reprezenta Romania in Cupele Europene, astept in acelasi timp sa aveti o atitudine ferma impotiva celor care prin orice mijloace loveste in clubul nostru drag. Multa sanatate si succes in tot ceea ce intreprindeti. FORTZA RAPID!.

  7. Da am fost clar dezavantajați,uitați-vă la faulturile neacordate la Petrila,la Papeau,penalty clar la 0-0. Poate nu arbitrul din teren e vinovat cât cel din camera var unde cred că a fost înlocuit cu vreun berbec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.