RapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Victor Angelescu a vorbit despre jaful de la Craiova si nu intelege de ce nu s-a dat un penalty „mare cat Casa Poporului”

Victor Angelescu și-a exprimat dezamăgirea profundă după meciul împotriva Universității Craiova. Declarând că nu își propune să se plângă neapărat, Angelescu a subliniat că decizia arbitrajului a fost una neclară și controversată.

„Sunt supărat că nu înțeleg de ce nu ni s-a dat penalty. Nu ne plângem neapărat, dar nu înțeleg decizia. E penalty cât Casa Poporului. Aș vrea să iasă domnul Vassaras să ne explice. Poate nu am înțeles noi, poate a fost ofsaid, poate există o explicație. Poate de data asta s-au tras liniile mult mai repede, a fost ofsaid și atunci OK, nu mai e penalty.”

Victor Angelescu a continuat prin a sublinia impactul pe care această decizie controversată ar fi putut să-l aibă asupra rezultatului final al meciului, sugerând că un penalty acordat echipei sale ar fi putut fi decisiv pentru rezultat.

„Nu cred că vom face un memoriu, dar vrem o explicație, să ne explice cineva. Am pierdut două puncte, unul pentru play-off. Faza a avut loc pe final, clar că penalty-ul ar fi fost decisiv. Într-adevăr, putea influența lupta la titlu, dar asta este, ce să facem?”

În final, Angelescu a subliniat importanța calității arbitrajului în Liga 1 și necesitatea unei analize atente a deciziilor acestora.

„Nu am dubii că arbitrii nu vor să greșească voit împotriva cuiva, doar că sunt arbitri buni și arbitri slabi. Domnul Vassaras trebuie să cearnă. Dacă nu a fost ofsaid în acea fază, a fost o eroare foarte mare. Atunci nu cred că acel arbitru are loc la VAR în Liga 1”, a concluzionat Angelescu, potrivit fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Intr-un campionat mediocru arbitrii decid campioana. Credeți că e întâmplător domnule Angelescu? Dacă da, sunteți naiv și nu cred asta. Arbitrii sunt cei mai mari banditi.

  2. Haideti sa o lasam cu arbitrii. Am avut 3 ocazii mari la care nu s-a dat gol. Hassani nu este inca integrat, dar asta mai depinde si de antrenor, iar Krasnici este superficial. Aici a fost cheia meciului. Sa nu mai zic de Oaida, ca este a doua oara consecutiv cand o comite si luam gol. La vara trebuie adusi mijlocasi adevarati. Restul sunt vorbe si pareri de rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.