Rapid

George Simion, presedintele AUR, sare in apararea lui Bocciu: „Ar fi penibil dacă e vorba de torțe”

Președintele partidului AUR, George Simion, consideră că se poate vorbi despre un abuz în cazul în care ultrașii Rapidului au fost reținuți pentru materiale pirotehnice și ar vrea să ajungă să legalizeze torțele pe stadioane.

”Tuturor ne place ce vedem peste tot în lume, dar la noi sunt golani. Dacă în scandalul de la Rapid i-a ridicat pe pirotehnie e mare abuz. Sunt la tv spectacole cu torțe, dar la noi le ascultă telefoanele.

Pe Niculae că a băgat torțe, dar ce a făcut deosebit? Dacă nu e ceva mai mult de torțe, e grav ce face ‘Statul polițienesc’. Ar fi penibil dacă e vorba de torțe. Aș fi vrut să fiu șef de galerie, dar nu am fost.

Fumigenele și torțele fac parte din spectacol și ar trebui legalizate, reglementate. În felul acesta riști mai puțin. Este însă politica de la nivelul UEFA, FIFA în așa fel încât toți spectatorii să fie consumatori de hot dog și alte produse”, a declarat Simion, la Radio Gold FM, citat de fanatik.ro.

George Simion vrea să fie alături de ”tricolori” la Euro 2024
”Trebuie lucrat la Legea 4 impusă de jandarmerie. Creează multe probleme chiar și pentru jandarmi. Dacă nu pornim de la ideea că suporterul este infractor și trebuie anihilate brutele care strică plăcerea unui stadion, se găsește o cale…

Nu am simțit însă disponibilitate din partea Ministerului de Interne. Ei vor să închidă totul pe stadion. Nu mai bine cumperi petarde și torțe de la cineva reglementat, decât de la femei cu fuste colorate de la colțul străzii? Îți trebuie viziune pentru așa ceva. Ei taxează, arestează, suspendă și cine mai rămâne?”, a mai spus politicianul.

Președintele partidului A.U.R. a mărturisit că nu mai simte pasiune la fotbal, însă ar vrea să fie alături de echipa națională a României în meciurile de la Euro 2024. ”Când mă uitam la competiții sportive majore, când răsuna imnul mi se zbârlea pielea. Acum, cel puțin la fotbal nu mai simt asta.

O să vreau să merg la Euro, dar dacă mai găsesc bilet, pentru că e mare problema. Nu am avut timp să aplic, dar mulți s-au plâns că nu au prins și spuneau că s-au făcut șmecherii, s-au trucat… Când e primul meci?”, a afirmat George Simion, conform surselor citate.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Ce aveți ba băieți? Daca ne apără cineva, ii săriți in cap? Pai vi se pare normal să mergeți la pârnaie pentru 2 torte? Pai atunci la anul ne ducem la puscarie și pentru că mergem la meci și cantam. FORZA TORO!

  2. șușugrauristule, violatorule pedofil putlerist sergay simeonov, ia-ti tortele si baga-ti-le-n cur (adica in cap, ca tot aia e in cazul tau)!

  3. SE VEDE CA SI FACE CAMPANIE AURISTUL PE SEAMA
    RAPIDULUI.DU-TE NENE LA PUTIN CA ACOLO ITI ESTE LOCUL
    PUSLAMA AURISTA.
    HAI RAPIDULETUL!

  4. Altu care baga capul in poza, si cu o mare prostie, sa legalizeze tortele pe stadion! Nu are rost sa vb ca se duce dracu spectacolul sportiv sta lumea si asteapta sa termine frustratii de aruncat torte, sa iasa si ei in evidenta. Avem steaguri , tobe, artificii (astea sunt corecte ca nu deranjeaza lumina lor), trompete, vuvuzele, guri sa strigam, sa cantam orice inafara de surse de foc si nimic de aruncat in teren.. Nu aruncatorii de torte sunt protagonistii principali in fenomenul sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.