RapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Un important om politic sare în apărarea lui Bocciu: „E penibil”

Președintele partidului AUR, George Simion, consideră că se poate vorbi despre un abuz în cazul în care ultrașii Rapidului au fost reținuți pentru materiale pirotehnice și ar vrea să ajungă să legalizeze torțele pe stadioane.

”Tuturor ne place ce vedem peste tot în lume, dar la noi sunt golani. Dacă în scandalul de la Rapid i-a ridicat pe pirotehnie e mare abuz. Sunt la tv spectacole cu torțe, dar la noi le ascultă telefoanele.

Pe Niculae că a băgat torțe, dar ce a făcut deosebit? Dacă nu e ceva mai mult de torțe, e grav ce face ‘Statul polițienesc’. Ar fi penibil dacă e vorba de torțe. Aș fi vrut să fiu șef de galerie, dar nu am fost.

Fumigenele și torțele fac parte din spectacol și ar trebui legalizate, reglementate. În felul acesta riști mai puțin. Este însă politica de la nivelul UEFA, FIFA în așa fel încât toți spectatorii să fie consumatori de hot dog și alte produse”, a declarat Simion, la Radio Gold FM, citat de fanatik.ro.

George Simion vrea să fie alături de ”tricolori” la Euro 2024
”Trebuie lucrat la Legea 4 impusă de jandarmerie. Creează multe probleme chiar și pentru jandarmi. Dacă nu pornim de la ideea că suporterul este infractor și trebuie anihilate brutele care strică plăcerea unui stadion, se găsește o cale…

Nu am simțit însă disponibilitate din partea Ministerului de Interne. Ei vor să închidă totul pe stadion. Nu mai bine cumperi petarde și torțe de la cineva reglementat, decât de la femei cu fuste colorate de la colțul străzii? Îți trebuie viziune pentru așa ceva. Ei taxează, arestează, suspendă și cine mai rămâne?”, a mai spus politicianul.

Președintele partidului A.U.R. a mărturisit că nu mai simte pasiune la fotbal, însă ar vrea să fie alături de echipa națională a României în meciurile de la Euro 2024. ”Când mă uitam la competiții sportive majore, când răsuna imnul mi se zbârlea pielea. Acum, cel puțin la fotbal nu mai simt asta.

O să vreau să merg la Euro, dar dacă mai găsesc bilet, pentru că e mare problema. Nu am avut timp să aplic, dar mulți s-au plâns că nu au prins și spuneau că s-au făcut șmecherii, s-au trucat… Când e primul meci?”, a afirmat George Simion, conform surselor citate.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. Bravo! Daca ne apără cineva, ii săriți in cap. Nu știu ce va face Simion, dar ceilalți vad ce au făcut, numai nenorociri! Omul a spus că nu te poți duce la pârnaie pentru 2 petarde, pai ce facem? FORZA TORO!

 2. Ce v- a făcut Simion de ii săriți la gât în halul asta!?
  Tot cu Ciolacu și cu Ciuca vreți sa mergeți? Nu vedeți că s-a format statul politist in dictatura actuala si nu mai avem niciun drept!??
  Daca (!)a dat vreo declarație, nu a pronunțat niciun nume și a fost întrebat sa se răstălmăcească declarația.
  Va place că Ciolacu trimite corpul său de control să distrugă Steaua să-i facă pe plac ciobanului și nu respecta el, că prim ministru legea României!?
  Va place că Nico a fost murdărit de același Ciolacu și poliția lui imediat dupa ce am bătut stana cu 4-0!??
  Asta vreți să vedeți în fiecare zi, oameni arestați că nu ii place lui Ciolacu sau Iohannis
  Daca da, săriți la gatul celui ce nu a fost niciodată la putere și serviți mereu interesele infractorilor care conduc Romania!
  Forza Rapid!

 3. Limbricul politic George Simion si-a mai atras niste voturi de la aruncatorii de torte. Sta bine in sondaje pentru ca in tara asta sunt destui oameni naivi, vorba lui Lapusneanu: ”Prosti dar multi.”

 4. Gresit. Urmatoarea stire va fi despre listarea Rapidului la BVB. Apoi vom vedea. Eu ma gandeam sa reiau aceasta stire cu titlul: „Bocciu are un sustinator neasteptat. Presedintele unui important partid ii ia apararea”. Vom vedea.

 5. Următoarea ştire pe 1923.ro: „În apărarea lui Bocciu, sare preşedintele unui partid politic”.
  Reciclaţi ştirile mai rău ca românii cu sticlele de plastic la Kaufland…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.