Rapid

Dialog încins între Radu Naum și Gigi Corsicanu: „Adică Dan Șucu minte?!”

După declarațiile lui Dan Șucu, Gigi Corsicanu a intervenit în direct la Digisport, la emisiunea moderată de Radu Naum și a negat ferm că fanii primesc bani de la club.

„Avem un buget de 25.000 de lei prin care susţinem tot ce înseamnă autocare sau vagoane de tren. O parte din cheltuiala lor o susţinem şi noi şi o dată sau de două ori pe sezon, avem o contribuţie pentru tot ce înseamnă partea asta de coregrafii”, a declarat Dan Șucu, pornind reacții în lanț din partea fanilor rapidiști.

Gigi Corsicanu a intervenit în direct la Digisport, la emisiunea moderată de Radu Naum și a negat ferm că fanii primesc bani de la club.

„Noi suntem foarte orgolioși. Avem mândria noastră. Dacă vreți, îl puteți suna pe Dan Șucu să intre in direct cu mine. Eu vă spun clar, că băieții din galerie nu au luat niciun ban”, a declarat Gigi Corsicanu, făcându-l pe Radu Naum sa exclame:

„Adică Dan Șucu minte?”, a întrebat moderatorul emisiunii.

„Noi avem o înțelegere cu Victor Angelescu să administrăm Peluza Nord și să ne autofinanțăm din banii de pe bilete”, a continuat liderul suporterilor rapidiști.

„Păi nu e același lucru?”, a venit replica lui Naum.

„Noi am cerut și am stabilit de comun acord ca prețurile să fie mai mari, iar diferența să ne revină nouă pentru a plăti autocarele pentru deplasări”, a incheiat Corsicanu, presat fiind de expirarea timpului emisiunii, dar exprimându-și dorința de a relua subiectul pentru a lămuri acest aspect extrem de sensibil.

La începutul intervenției sale, Gigi Corsicanu a dezvăluit și motivul pentru care Galeria Rapidului nu și-a susținut echipa ca de obicei.

Din păcate nu au reușit să se descurce fără ajutorul galeriei, dar a fost o decizie a oamenilor noștri de a protesta față de ce s-a întâmplat cu liderul nostru de galerie. Decizia a fost luată cu două ore înaintea meciului, am tot sperat că Liviu Ungurean să primească o clemență din partea autorităților. S-a greșit, noi suntem primii suporteri cu care se dau exemple.

Eu am fost primul cu interdicție pe stadioane. Rapid a fost prima echipă care a pierdut la masa verde, noi am câștigat pe teren și am pierdut la birouri. Liviu Ungurean nu are legătură cu nu știu ce arme. Liviu Ungureanu a crescut lângă mine, a fost un copil care a vrut să devină ca și mine. Dacă au fost imagini cu acea cameră unde se ascund acele materiale pirotehnice.

Recunoaștem, a fost o greșeală, dar de ce să tăiem în carne vie, are și el familie. Are o fetiță, care fix de ziua ei, el a fost reținut. Să fie mai multă omenie. Dacă nu sunt lucruri mai grave…care e gravitatea? A omorât pe cineva? De acum înainte nu cred că se vor mai vedea materiale pirotehnice, după ce s-a întâmplat cu Rapidul.

Nu cred că Daniel Niculae are vreo implicare în treaba asta.

Gigi Corsicanu

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Stire neinteresanta cine si cui da (daca da bani). Problema este ca tot scrieti ce zice Radu Naum (ruda cu poetul proletcutist Gellu Naum) . Amarasteanul asta vorbeste balmajit, scrasnit ,printre dinti (are cas si saliva in colturile gurii) mimand plictiseala si inteligenta dar fericit ca impusca francu’ si are din ce sa-si potoleasca foamea din matele ghioraite. Sper sa nu fie bolnav de vre-o boala incurabila (sincer) pt ca asa arata. Sa-l ajute al de sus (adica redactorul).

 2. Mai idiotilor care postati si jigniti.
  Problema este cu totul alta. Ce sa vezi pana acum nu a mai introdus nimeni petarde pe stadion, nu a mai aruncat nimeni petarde pe teren, nu a mai ascuns nimeni petarde in stadion. Ce sa vezi s-au trezit jegurile de jandarmi! Dar cand au fost prinsi jucatorii de la echipa securicilor dinamocka ca au introdus petarde ptr galerie in stadion pe cine au arestat?
  Asta este problema nu sa ii faceti in fel si chip pe Corsicanu si pe altii.
  Sa mai zicem ca am dat o peluza oilor ca sa fie normalitate? Sa mai zicem ca tot timpul suntem facuti tigani dar nimeni nu reactioneaza? De fapt asta arata cat sunt de prosti si de idioti. Toti cocalarii se cred superiori ptr ca o arunca pe asta cu tiganii. Asta este reactia unor primate, a unor rebuturi, ratati, analfabeti.
  Culmea idioteniei sa vezi in galeria oilor ps unii ca flutura steaguri cu steaua. Cat de prost poti sa fii sa faci asa ceva. Pai mai gloabelor daca sunteti stelisti adevarati mergeti cu echipa indiferent in ce liga joaca. Dar voi nu sunteti decat niste suporteri oportunisti, din aia care apar doar cand echipa favorita exte pe locul intai in clasament

 3. Ce să înțeleagă Corsicanu?
  N-are minte nici cât o Cioara
  De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!!
  Hai Rapiduletul!

 4. Puneţi-vă toţi la o masă şi stabiliţi nişte lucruri concrete, de comun acord, variante OFICIALE, unii declară o chestie, alţii spun altceva…sau NU mai ieşiţi în public cu declaraţii de genul acesta măi oameni buni…ce trebuie să ştie toată lumea de câţi bani şi pe unde se duc, sau de unde vin? Ce ne trebuie chestia asta? Acum când eram atât de sus, după atâta timp, nu doar că ne dau alţii la gioale, dar ne mai batem şi cuie-n talpă? Cum era „Dezbină şi cucereşte/stăpâneşte”? Unde mai este familia Rapid?

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.