RapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Victor Angelescu a vorbit despre ultimul transfer. Cat a platit Rapidul pentru fotbalistul luat de la UTA

Victor Angelescu, după transferul lui Rareș Pop

Pop este ultima lovitură dată de Rapid pe piața transferurilor. Clubul patronat de Dan Șucu și Victor Angelescu a fost cel mai activ pe piața transferurilor în această iarnă.

„L-am vrut și mai demult, doar că la momentul respectiv, când am vrut, n-am reușit să ajungem la un numitor comun cu prețul. Am reușit acum. (n.r. – Cât ați plătit pentru el?) 700.000. Va rămâne la UTA până în vară”, a spus Victor Angelescu pentru PRO TV, citat de sport.ro.

Transfer bombã  de la UTA la Rapid

Într-un blitz mercantil ce a zguduit fundațiile Superligii, Rapid București a orchestrat o mișcare de maestru, aducând în tabăra sa unul dintre cele mai râvnite talente ale fotbalului românesc. Rareș Pop, perla UT-ei Arad, a devenit cel mai nou giuleștean, semnând un pact pe patru ani și jumătate cu echipa bucureșteană, într-o mutare ce marchează ambițiile înalte ale clubului sub egida lui Dan Șucu, scrie fanatik.ro.

Într-o dimineață ce părea obișnuită, Rapid a detonat o veritabilă bombă pe piața transferurilor, prin achiziția lui Rareș Pop, un gest ce demonstrează voința feroce a echipei de a se impune ca o forță dominantă în fotbalul românesc. În ciuda unei campanii de achiziții deja impresionante, Dan Șucu și-a pus din nou pelerina de super-erou, adăugând încă un capitol fascinant la saga Rapidului.

Rareș Pop este cunoscut deja ca fiind unul dintre cei mai promițători tineri ai fotbalului autohton, stârnind interesul greilor ligii. Într-o mutare surprinzătoare, giuleștenii au reușit să-l aducă pe tânăr în vâltoarea Giuleștiului, într-un transfer ce promite nu doar să întărească lotul echipei, ci și să deschidă un nou capitol în dezvoltarea sa ca jucător.

Rareș Pop va îmbrăca tricoul Rapidului pentru următorii patru ani și jumătate, dar va rămâne sub formă de împrumut la UTA Arad până la finalul sezonului, o strategie ce evidențiază planurile pe termen lung ale clubului. Detaliile financiare ale transferului rămân învăluite în mister, dar zvonurile sugerează o sumă ce îmbină astuția financiară cu ambiția sportivă.

Într-un peisaj fotbalistic unde fiecare mișcare este analizată, Rapid reușește să surprindă, aducând la bord un jucător ce promite să electrizeze Giuleștiul și să inspire o nouă generație de fani și jucători. Cu Rareș Pop pe teren, Rapid nu doar că își asigură un viitor strălucit, dar și se poziționează ferm în cursa pentru supremație în fotbalul românesc.

În timp ce Rareș Pop își pregătește să scrie noi pagini de istorie în tricoul Rapidului, fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum această nouă achiziție va influența destinul echipei lor favorite. Rapid nu doar că a făcut un transfer, ci a făcut o declarație de intenție, marcând începutul unei noi ere în fotbalul românesc, una în care giuleștenii nu acceptă nimic mai puțin decât excelența.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. FELICITARI. DL. SUCU. PREGATITI. RAPID. PT. URMATORII5. 10. ANI. DAR. CRED. CA ESTE. IMPORTANT. SA INFIINTATI. ECHIPA2. SER. C. COPII16. 20 ANI MAXIM. SI. ECHIPA. 3. SERD. COPII14. 17. ANI. SA FOLOSEASCA. ACELASI. MODUL. ECHIPA. MARE. SI. APROX. ACELASI. CICLU. SAPTAMINAL. CA ECHIPA. Mre. În. 3ani. Minim. 3. Osa. Fie. În. Lotul. Mare

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.