RapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Rapid zguduie Superliga României cu un transfer mega-bombă

Într-un blitz mercantil ce a zguduit fundațiile Superligii, Rapid București a orchestrat o mișcare de maestru, aducând în tabăra sa unul dintre cele mai râvnite talente ale fotbalului românesc. Rareș Pop, perla UT-ei Arad, a devenit cel mai nou giuleștean, semnând un pact pe patru ani și jumătate cu echipa bucureșteană, într-o mutare ce marchează ambițiile înalte ale clubului sub egida lui Dan Șucu, scrie fanatik.ro.

Într-o dimineață ce părea obișnuită, Rapid a detonat o veritabilă bombă pe piața transferurilor, prin achiziția lui Rareș Pop, un gest ce demonstrează voința feroce a echipei de a se impune ca o forță dominantă în fotbalul românesc. În ciuda unei campanii de achiziții deja impresionante, Dan Șucu și-a pus din nou pelerina de super-erou, adăugând încă un capitol fascinant la saga Rapidului.

Rareș Pop este cunoscut deja ca fiind unul dintre cei mai promițători tineri ai fotbalului autohton, stârnind interesul greilor ligii. Într-o mutare surprinzătoare, giuleștenii au reușit să-l aducă pe tânăr în vâltoarea Giuleștiului, într-un transfer ce promite nu doar să întărească lotul echipei, ci și să deschidă un nou capitol în dezvoltarea sa ca jucător.

Rareș Pop va îmbrăca tricoul Rapidului pentru următorii patru ani și jumătate, dar va rămâne sub formă de împrumut la UTA Arad până la finalul sezonului, o strategie ce evidențiază planurile pe termen lung ale clubului. Detaliile financiare ale transferului rămân învăluite în mister, dar zvonurile sugerează o sumă ce îmbină astuția financiară cu ambiția sportivă.

Într-un peisaj fotbalistic unde fiecare mișcare este analizată, Rapid reușește să surprindă, aducând la bord un jucător ce promite să electrizeze Giuleștiul și să inspire o nouă generație de fani și jucători. Cu Rareș Pop pe teren, Rapid nu doar că își asigură un viitor strălucit, dar și se poziționează ferm în cursa pentru supremație în fotbalul românesc.

În timp ce Rareș Pop își pregătește să scrie noi pagini de istorie în tricoul Rapidului, fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum această nouă achiziție va influența destinul echipei lor favorite. Rapid nu doar că a făcut un transfer, ci a făcut o declarație de intenție, marcând începutul unei noi ere în fotbalul românesc, una în care giuleștenii nu acceptă nimic mai puțin decât excelența.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. @andrei
  Nu vreau sa intru in polemici.
  Am cerut articolul prin care s-a confirmat transferul….dar nu a venit inca raspuns.

  Da, sunt foarte avansate discutiile, jucatorul ar dori la Rapid, nu la wcsb….DAR discutii foarte avansate e una…insa ceva semnat, confirmat 100% e alta.

  Azi pe la pranz cam asa sunau lucrurile, din tabara celor de la UTA:

  Nu este nimic finalizat între Rapid și UTA pentru Pop. Sunt discuții avansate. Există posibilitatea ca mâine, până la ora 24, când se încheie perioada de transferuri, să existe un angajament.
  Nu există altă variantă decât să rămână aici până la vară, dacă UTA și Rapid se înțeleg.
  Nu este exclusă varianta ca, din vară, el să rămână în continuare la UTA, chiar dacă ar aparține de Rapid.

 2. Alex n-ar scrie niciodata cacaturile alea! 😂😂😂 bai mucosule, daca vrei sa scrii in numele meu ar trebui in primul rand sa stii cum se scrie “carcoteli” si “Rapid”! E nume greu asta, vede lumea ca esti in prostalau! :))

 3. 1 rapidist, e confirmat transferul inclusiv de Victor Angelescu, sincer nu stiu de unde te informezi, toate publicatiile sportive si si paginile rapidiste. A semnat pe 5 ani si jumatate si a costat 700000 de euro. Ramane jmprumut la UTA pana la final de sezon ca si Micovschi si apoi vin din vara la noi.

 4. 1-Rog autorul articolului sa confirme stirea si sa indice sursa.

  2-Din ce stiu, NU E TRANSFERAT, sunt discutii avansate, insa si wcsb se bate pt el.

  3-E o promisiune, se zice ca are potential , dar una e la UTA si altele sunt pretentiile la RAPID.

  4-Si sa mai terminam cu expresi de tip mega-bomba, pt ca nu e Messi.
  Sa dovedeasca mai intai in teren.

  Plus ca nu-i face bine nici lui, la varsta lui, se zapaceste baiatul …are doar 18 ani.

  Potoliti-va !

 5. Fara discutie Rapidul este o echipa binecuvantata. Conducere de nota 10 (in ciuda carcoterilor fata de Nico), jucatori printre cei mai buni din tara, lot valoros, tanar, de prezent si mai ales de viitor.
  Datoria galeriei (are si ea un merit pt ce este Rapiduletul acum), este sa i ceara iertare lui Copos pt ce a facut atunci cand acesta era in necaz la tribunal, si sa-i ofere o loja pe tanarul batran Giulesti (platita de toti suporterii). De ce trebuie sa dam cate un tricou la care mai de care, sa i strigam numele toate tribunele si sa uitam de omul care a facut Rapidul mare, omul care daca nu se implica, Rapudul era l, poate, ce este acum FC National, Sportul si alte echipe, adica oale si ulcele.
  Sa ne traiesti Rapidule. Copos te vrem si pe tine pe stadion, alaturi de Sucu si de Nico, casa ta este acolo, lasa supararile si hai langa noi, macar ca spectator, ca sa fim o familie completa.
  FZR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.