Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu face încã un transfer de top dupã victoria cu CFR. Cluburile au ajuns deja la un acord

Într-un blitz mercantil ce a zguduit fundațiile Superligii, Rapid București a orchestrat o mișcare de maestru, aducând în tabăra sa unul dintre cele mai râvnite talente ale fotbalului românesc. Rareș Pop, perla UT-ei Arad, a devenit cel mai nou giuleștean, semnând un pact pe patru ani și jumătate cu echipa bucureșteană, într-o mutare ce marchează ambițiile înalte ale clubului sub egida lui Dan Șucu, scrie fanatik.ro.

Într-o dimineață ce părea obișnuită, Rapid a detonat o veritabilă bombă pe piața transferurilor, prin achiziția lui Rareș Pop, un gest ce demonstrează voința feroce a echipei de a se impune ca o forță dominantă în fotbalul românesc. În ciuda unei campanii de achiziții deja impresionante, Dan Șucu și-a pus din nou pelerina de super-erou, adăugând încă un capitol fascinant la saga Rapidului.

Rareș Pop este cunoscut deja ca fiind unul dintre cei mai promițători tineri ai fotbalului autohton, stârnind interesul greilor ligii. Într-o mutare surprinzătoare, giuleștenii au reușit să-l aducă pe tânăr în vâltoarea Giuleștiului, într-un transfer ce promite nu doar să întărească lotul echipei, ci și să deschidă un nou capitol în dezvoltarea sa ca jucător.

Rareș Pop va îmbrăca tricoul Rapidului pentru următorii patru ani și jumătate, dar va rămâne sub formă de împrumut la UTA Arad până la finalul sezonului, o strategie ce evidențiază planurile pe termen lung ale clubului. Detaliile financiare ale transferului rămân învăluite în mister, dar zvonurile sugerează o sumă ce îmbină astuția financiară cu ambiția sportivă.

Într-un peisaj fotbalistic unde fiecare mișcare este analizată, Rapid reușește să surprindă, aducând la bord un jucător ce promite să electrizeze Giuleștiul și să inspire o nouă generație de fani și jucători. Cu Rareș Pop pe teren, Rapid nu doar că își asigură un viitor strălucit, dar și se poziționează ferm în cursa pentru supremație în fotbalul românesc.

În timp ce Rareș Pop își pregătește să scrie noi pagini de istorie în tricoul Rapidului, fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum această nouă achiziție va influența destinul echipei lor favorite. Rapid nu doar că a făcut un transfer, ci a făcut o declarație de intenție, marcând începutul unei noi ere în fotbalul românesc, una în care giuleștenii nu acceptă nimic mai puțin decât excelența.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. Felicitari pentru transfer. In toata istoria clubului d-nul Sucu este primul investitor care se gandeste la viitor. In contextul in care de anul viitor se introduce regula folosirii a minim 5 jucatori romani, este imperios necesar ceea ce face la acest moment conducerea clubului Rapid. Rares Pop a demonstrat pe teren ca are calitate, in conditiile in care poate creste mult in valoare. FORTZA RAPID!.

 2. Rapidul va deveni într-adevăr o forță în fotbalul românesc și, sperăm noi rapidiștii, nu numai !
  BRAVO D-LE ȘUCU, SUNTEȚI UN PATRON DE CARE RAPIDUL AVEA MARE NEVOIE !
  FELICITĂRI !
  FORȚA RAPID !!!

 3. Bun venit tinerețe !
  Vom fi campioni, dacă nu anul acesta, sigur în anii următori !
  MULȚUMIM D-LE ȘUCU, SUNTEȚI CU ADEVĂRAT UN FOARTE BUN CONDUCĂTOR CU VIZIUNE PENTRU VIITORUL CLUBULUI !
  FORȚA RAPID !!!

 4. Se pregateste viitorul indepartat al Rapidului. El Sawy, Ignat, Vulturar, Micovschi, Borza, Pop, Stan, poate Panoiu daca progreseaza, pe langa cei care deja au confirmat, Aioanei, Burmaz,Rrahmani, Petrila, Iacob, Krasniqi (unii probabil vor plecata,pe bani multi) si cu punctele de stabilitate pe care le avem: Sapunaru, Cristea, chiar si Grigore, Djokovici, Oaida,Albu, Papeau,Funsho, probabil Hromada, (Kait si Emmers probabil nu vor sa mai continue la noi,ramane de vazut). Cupele europene le avem in buzunar, cu putin noroc poate cine stie… Bergodi s-a ridicat un pic peste media antrenorilor, ramane de vazut ce poate pe plan extern. Totul datorita lui Sucu (patron adevarat,organizator, avocati, etc) cu bani adevarati,fonduri si relatii grele in spate , Angelescu si restului staffului care (deocamdata) pun osul si se pare ca nu tradeaza.

 5. Am fost pe stadion cand am retrogradat.Am fost pe stadion in liga 5…pana in liga 1.mereu am mers pe stadion cu mandrie…dar nu ma asteptam atat de repede sa avem echipa puternica si stadion nou!nu va mai plangeti,daca nu luam titlul anul asta,in urmatorii 2 ani sigur vom fi campioni!!hai rapiduletzu!!

 6. Rares e un jucator de perspectiva fantastic, dar nu stiu unde am putea sa-l mai jucam si pe el ca benzile sunt acum acoperite foarte bine dupa ce s-a intors si Petrila. Nu ma plang, il astept, dar sunt curios care e planul.

 7. Trebuie sa multumim divinitatii ca ni l-a adus pe Sucu in club! L-a luat microbul in anul asta mai tare decat pe multi rapidisti vechi, se vede ca vrea sa faca din noi o forta! Ce transferuri ne aduce omul, nici nu visam acum 2 ani cand am promovat ca vom aduce jucatorii tineri de perspectiva, asa cum a facut Lucescu in 97. Am tot suferit o viata intreaga, merita Rapidul si statutul asta care ni-l aduc banii lui Sucu! Devenim destinatia favorita din Romania a jucatorilor buni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.