Dan ȘucuGigi BecaliRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Dan Șucu dupã victoria cu CFR: „Vreau sã-i transmit un mesaj public domnului Becali”

Rapid a reușit o victorie mare pe terenul CFR-ului și s-a apropiat la 6 puncte de FCSB, care are însă cu un meci disputat în minus. Chiar și așa, Dan Șucu a prins curaj, iar acționarul majoritar din Giulești l-a amenințat pe Gigi Becali că formația lui Cristiano Bergodi se apropie cu pași repezi de lider.

Dan Șucu, mesaj rãzboinic pentru Gigi Becali după ce Rapid a venit la 6 puncte de FCSB

„Bineînțeles că avem o satisfacție. Suntem bucuroși când ne uităm la clasament. Momentan suntem la 6 puncte de FCSB, dar să nu uităm că azi joacă cu Sepsi și e favorită, conform calculelor hârtiei. Va fi o dispută foarte interesantă. 

FCSB păstrează un avans confortabil, dar cred că bătălia va fi în continuare foarte interesantă. Dar cine o scoate pe CFR Cluj din lupta la titlu greșește foarte mult. Nu suntem doar noi și FCSB, cum ar părea după clasament. Și CFR Cluj rămâne o echipă redutabilă. Va fi o competiție în trei.

Rapid prinde tot mai mare viteză. Acum vreau doar să-i transmit un mesaj public domnului Becali: «Venim! Venim! Venim după voi! Venim după FCSB!»”, a spus Dan Șucu, potrivit Fanatik.

Când am plecat spre meci, mă gândeam că și o remiză ar fi fost bună. Dar prin minutul 70 recunosc că aș fi fost amărât să ne egaleze, pentru că noi am avut ocaziile mai clare. Mi-a plăcut foarte mult angajamentul echipei.

Tot ce-mi doresc acum e să nu luăm piciorul de pe accelerație. pentru că o victorie vineri cu Hermannstadt ar însemna și calificarea automată în play-off. Dacă domnul Becali consideră că lupta e încheiată și nu-i e frică de Rapid, foarte bine. probabil are dreptate. Eu nu mă pricep atât de bine la fotbal. Dar cred că în acest play-off care urmează, oricine poate bate pe oricine. Va fi cel mai spectaculos din istorie și asta nu poate să fie decât bine pentru fotbalul românesc.

– Dan Șucu, acționar majoritar Rapid, pentru GSP.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.