RapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Pleaca Rrahmani de la Rapid? Victor Angelescu arunca bomba: „Exista interes. Vedem la vara”

Având în vedere forma bună pe care o parcurge, Albion Rrahmani a stârnit interes pentru mai multe cluburi din străinătate, iar Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, nu s-a ferit să confirme acest lucru.

  • Oficialul giuleștenilor a precizat însă că nu doar Rrahmani de la Rapid e curtat în străinătate, ci și mai mulți jucători care îmbracă tricoul clubului

”Este interes pentru mai mulți jucători, nu doar pentru Rrahmani. Vom vedea. În acest moment nu suntem în discuții avansate cu nimeni pentru că s-a terminat perioada de mercato din iarnă.

Dar la majoritatea meciurilor avem scouteri care vin să ne vadă jucătorii. Vom vedea ce se va întâmpla în vară. În momentul de față, toți jucătorii sunt concentrați pe obiectivele de la club și ne batem la titlu”, a spus Victor Angelescu, potrivit SportTotal.

Rrahmani a vorbit, de asemenea, in presa din Kosovo despre plecarea de la Rapid, afirmand ca accidentarea a ingreunat lucrurile ⬇️

„Au fost mai multe echipe interesate să mă transfere după startul foarte bun la Rapid. Accidentarea a îngreunat lucrurile și clubul a declarat că nu sunt pe lista de plecări în fereastra de iarnă. Lucrez cu echipa care îmi gestionează viitorul în cariera profesională și sper să ajung, în viitor, la o echipă la care să arăt ce pot și să devin mai bun.

Visul meu este să joc pentru cel mai mare club din lume pentru mine, Real Madrid. Voi munci pentru a-mi transforma acest vis în realitate”, a declarat Rrahmani pentru Super Sport.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Pai da, totzi il vor acum, sa-l ia pe doi lei. Stai fratilor sa joace, sa primdem podiumul, apoi prin Europa cat se va putea si apoi poate sa plece cu minim 15 milioane. Asa da.

  2. Și una și alta. Numai așa se poate ajunge la performanța. Jucătorii trebuie să fie interesați să vină la Rapid pentru a se lansa în fotbalul mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.