Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu le-a propus jucãtorilor o super afacere oferindu-le o garanție de nerefuzat: „Dublez suma!”

La o întâlnire recentă cu jucătorii, Dan Șucu a lansat o provocare de proporții: să investească alături de el în complexul rezidențial de lux din nordul Bucureștiului, Infinity Nord, un proiect care promite să redefinească standardele de lux în capitală, scrie gsp.ro.

Această mutare strategică a lui Șucu marchează o nouă etapă în relația dintre patron și jucătorii săi. Propunându-le acestora oportunitatea de a deveni investitori în afara terenului de joc, Șucu le-a dat fotbaliștilor șansa de a-și construi un viitor financiar stabil.

Cu toate că inițial ar putea părea o mișcare îndrăzneață, jucătorii par a fi captivați de propunerea inedită a investitorului. Cu un gest care denotă încredere și determinare, Șucu a anunțat că va dubla fiecare sumă investită de către fotbaliști, transformând această oportunitate într-o afacere cu adevărat avantajoasă.

În așteptarea finalizării procesului de autorizare, jucătorii par să fie tot mai tentați de ideea de a investi alături de liderul lor. Această colaborare între omul de afaceri și sportivi nu face decât să consolideze legăturile dintre conducere și echipă, pregătind terenul pentru noi succese, atât pe gazon, cât și în afara lui. Este clar că în lumea fotbalului românesc, jocul se schimbă rapid, iar Dan Șucu este gata să fie în fruntea acestor schimbări.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Interesantă inițiativă/ propunere propusă de Dan Șucu jucătorilor pt viitorul lor și al clubului….!!!…felicitări și success în tot ce vă propuneți în viața de familie în primul rând și în activitatea legată de tot ce mișcă în jurul Rapidului nostru drag…!!!…Eu ca un simplu suporter al Rapidului de când m-am născut îi mulțumesc lui Dumnezeu pt ca ne-a scos în cale un asemenea om de care Rapidul și întreaga suflare rapidistă avea atât de multă nevoie…!!!…sa ne ajute Dumnezeu ca tot ce își propune să se și îndeplinească…!!!…sa auzim numai și numai de bine dragi rapidiști…!!!!..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.