Rapid

Pe ce suma poate pleca Rrahmani. Rapid isi poate umple conturile

Având în vedere forma bună pe care o parcurge, Albion Rrahmani a stârnit interes pentru mai multe cluburi din străinătate, iar Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, nu s-a ferit să confirme acest lucru.

  • Oficialul giuleștenilor a precizat însă că nu doar Rrahmani de la Rapid e curtat în străinătate, ci și mai mulți jucători care îmbracă tricoul clubului

”Este interes pentru mai mulți jucători, nu doar pentru Rrahmani. Vom vedea. În acest moment nu suntem în discuții avansate cu nimeni pentru că s-a terminat perioada de mercato din iarnă.

Dar la majoritatea meciurilor avem scouteri care vin să ne vadă jucătorii. Vom vedea ce se va întâmpla în vară. În momentul de față, toți jucătorii sunt concentrați pe obiectivele de la club și ne batem la titlu”, a spus Victor Angelescu, potrivit SportTotal.

Rrahmani a vorbit, de asemenea, in presa din Kosovo despre plecarea de la Rapid, afirmand ca accidentarea a ingreunat lucrurile ⬇️

„Au fost mai multe echipe interesate să mă transfere după startul foarte bun la Rapid. Accidentarea a îngreunat lucrurile și clubul a declarat că nu sunt pe lista de plecări în fereastra de iarnă. Lucrez cu echipa care îmi gestionează viitorul în cariera profesională și sper să ajung, în viitor, la o echipă la care să arăt ce pot și să devin mai bun.

Visul meu este să joc pentru cel mai mare club din lume pentru mine, Real Madrid. Voi munci pentru a-mi transforma acest vis în realitate”, a declarat Rrahmani pentru Super Sport.

Avand in vedere potentialul, dar si varsta fotbalistului, Rapid poate spera sa-si umple conturile cu peste 10 milioane de euro prin vanzarea kosovarului, dar, asa cum a spus si Victor Angelescu, vedem la vara!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.