Rapid

Gigi Corsicanu prevede un viitor sublim pentru Rapid: „La anul o să ieşim campioni înainte de play-off”

Gigi Corsicanu, lider al suporterilor Rapidului, a făcut declarații îndrăznețe la Fanatik SuperLiga, exprimându-și încrederea că echipa va domina SuperLiga începând cu sezonul viitor.

Corsicanu a subliniat că, deși pierderea titlului în acest sezon nu ar fi o tragedie, este convins că Rapidul va fi de neoprit în următoarea stagiune.

“Noi suntem angrenaţi în lupta pentru titlu, nu este nimic pierdut. Dar am mai spus-o într-un interviu chiar la voi. Dacă nu luăm titlul anul acesta nu este niciun capăt de ţară. 

Nimeni nu pune presiune pe echipă, pe conducători. Eu am discutat de foarte multe ori pe tema aceasta cu domnul Şucu, cu Niculae, cu Victor Angelescu. Le-am sugerat să ia jucători de titlu, cu care să se câştige campionatul”, a declarat Gigi Corsicanu conform sursei citate.

Cerințele pentru conducere

Corsicanu a dezvăluit că a discutat cu conducerea clubului, sugerând aducerea unor jucători de calitate pentru a asigura câștigarea campionatului.

El a subliniat importanța aducerii de jucători care să facă diferența și a exprimat încrederea că Rapidul va defila la titlu în sezonul următor.

„Jucători de lot poţi să iei din propria pepinieră. Dacă vrei să te baţi la titlu, iei jucători care fac diferenţa. Şi-au dat seama şi au făcut chestia asta. Anul viitor o să defilăm la campionat.

Rămâne de stabilit relaţiile de joc între ei. Dar sunt convins că de la anul, Rapid o să defileze. O să ieşim campioni înainte de play-off. O să vedeţi. Şi nu arunc vorbe în vânt. Aşa cum v-am spus, sunt de o viaţă în fotbal”, a spus Corsicanu conform fanatik.ro.

Provocări și decizii dificile

Corsicanu a evitat să comenteze situația lui Alexandru Albu și Andrei Borza, afirmând că este o chestiune delicată și că deciziile ar trebui lăsate în mâinile conducerii clubului.

“Nu pot să îmi dau cu părerea despre Albu. Este un subiect foarte delicat şi nu vreau să mă implic. Aş putea să influenţez dacă spun “da” sau “nu”. Este o decizie pe care trebuie să o ia conducătorii. 

Din câte ştiu eu, Albu are o ofertă de la CFR Cluj, vrea Mutu să îl ia acolo. Nu pot să spun că i-aş prelungi sau nu i-aş prelungi. Conducerea să îşi facă strategia, nu ne implicăm în deciziile lor”, a spus cunoscutul lider al suporterilor Rapidului.

Concluzie

Cu o perspectivă optimistă și cerințe clare către conducere, Gigi Corsicanu anticipează o perioadă de glorie pentru Rapidul București în SuperLiga.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Nu degeaba este unul dintre liderii galeriei! Analiza pefecta. Cum ne este vorba : ‘si la bine si la rau / Rapid este clubul meu’!

  2. Gigi, nu te imbata decat cu bauturi fine, las-o naibi de biere, iesim, pe usa din laturi, minim 10 bulioane trebuie investiti in jucatori, daca nu sa crestem, sa iesim campioni peste 2-3 ani, dar cu jucatorii nostrii, rapidisti pursange, nu samba de janeiro in disco !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.