Borisav BurmazRapid

O seară de neuitat sub lumina reflectoarelor de pe Giulești

O seară de neuitat sub lumina reflectoarelor de pe Giuleșt

Giulești, un templu al fotbalului, a fost martorul unei remontade incredibile în această seară rece de ianuarie, în cadrul primei confruntări derby din SuperLiga anului 2024. Echipa noastră, Rapid București, a dat dovadă de o voință de fier, revenind spectaculos în meciul cu FCU Craiova și încheind partida cu un scor final de 4-3.

Atmosferă electrizantă, ca de obicei

Încă de la început, atmosfera a fost electrizantă, cu 11.384 de fani veniți să își susțină favoriții. Galeria Rapidului, a fost iarăși la înălțime, arătând un suport necondiționat, chiar și în momentele cele mai tensionate. Focul pasiunii pentru echipă a ars în fiecare minut al meciului, oferind o lecție de fidelitate și devotament, ca de fiecare dată.

Krasniqi si Burmaz la primele goluri pentru Rapid

Pe teren, eroii nopții au fost Krasniqi, Rrahmani, Onea și Burmaz, care au marcat golurile victoriei, într-un scenariu pe care nici cel mai optimist dintre suporteri nu l-ar fi putut imagina. Revenirea a fost una de manual, cu un gol decisiv marcat în minutul 90+4 de Borisav Burmaz, moment în care stadionul a explodat într-o bucurie nețărmurită.

Acest meci nu a fost doar o confruntare sportivă, ci o adevărată demonstrație de caracter, o luptă până la ultima suflare, care a arătat încă o dată că Rapid este mai mult decât un club, este o familie, o comunitate unită prin dragostea pentru fotbal. Spiritul de luptă, ambiția și determinarea jucătorilor pe teren au fost oglinda suporterilor din tribune.

Meciul de adio pentru Moldovan care pleacă la Atletico Madrid

În timp ce jucătorii sărbătoreau, privirile multora erau îndreptate spre Moldovan, care trăia ultimele sale momente ca parte a echipei. A fost un adio dulce-amărui, în care tristețea despărțirii se amesteca cu mândria pentru performanța și spiritul de luptător al echipei.

În încheiere, acest meci nu este doar o victorie, ci și o promisiune pentru viitor. Rapid își continuă drumul în SuperLiga cu încrederea că, indiferent de provocări, spiritul și unitatea vor face diferența. Fiecare meci este o pagină nouă în istoria acestui club legendar, iar noi, suporterii, suntem scriitorii și martorii ei. Pentru Rapid, pentru fotbal, pentru noi toți! Haide Rapid!

Ție cum ți s-a părut partida? Lasă un comentariu și hai să discutăm

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Nu avem mijlocasi la inchidere care sa-si faca treaba in fata aparatorilor. Albu este bun, dar are o meteahna si anume pleaca prea mult in fata si se retrage greu. Oaida gresete mult. Kait este cam lent.

 2. Apărarea este zdrențe dar cu un atac letal care dă goluri cu unul mai mult decât adversarul, tot e bine…. deocamdată.
  Sucu nu le poate face pe toate odată, ușurel, ușurel.

 3. Rețineți, această victorie va avea o f.mare importanță, din toate p.d.v.!…Victoria este a echipei și indiferent ce ar spune unii, schimbările lui Bergodi au fost decisive! Este adevărat, acum avem și bancă ( sper ca Pappeau este ok) însă pe centru este GAURĂ! Nu dați vina pe Șucu sau Bergodi, cel care trebuie sa facă pasul înapoi SINGUR, este Săpun!!! Nimeni(încă), nu are curaj sa-i spună! Este liderul nostru, fratele nostru, dar e clar că NU MAI POATE FACE FAȚĂ la acest nivel! Nimeni nu spune sa plece, dar poate intea sporadic, atunci când este nevoie-exemplu: fostul căpitan al lui Liverpool, Henderson, intra pe finaluri de meciuri, își (re) lua banderola și juca!!! Și nu era nicio supărare! Și era ,la fel ca Săpun un SIMBOL al lui Liverpool! Dar a înțeles singur ,ca nu mai poate tine pasul cu ceilalți, iar primordial este ECHIPA!!! Cristi, cu toată dragostea, fa acest gest de CĂPITAN! Altfel, sper sa câștigăm cu dinamo, această victorie și modul cum a fost obținută ne dă un plus de moral! Încă odată BRAVO BĂIEȚI!!

 4. Apararea e praf, degeaba dam multe goluri, cand iei tot atatea goluri. Săpunaru trebuie sa-si puna ghetele in cui iar conducerea sa ia ceva in aparare si sa scape de incompetentul asta de pe banca.

 5. Si dl Sucu trebuie sa mai aiba in vedere ceva:

  Pe langa faptul ca in aparare nu a luat nimic si avem mari probleme…si LUAM NEPERMIS DE MULTE GOLURI, acum nu o sa il mai avem nici pe MOLDO.
  Care ne a scos de o gramada de ori.

  ACUM FARA EL…o sa se vada.

  Dl Sucu….ALO…. se aude ?

  O varianta intermediara e sa aduci fundasi sa intaresti apararea.
  Si poate astel il salvati si protejati pe Draghia.
  Că un portar de nivel MOLDO…veti cauta mult si bine.

  Ascultati ce va zic !!!

 6. Concluzie echipa își dorește Domnul Bergodi din păcate este un antrenor slab mult sub valoarea Rapidului. Cred ca dl Șucu și dl Angelescu ar trebui sa urmărească marii antrenori din marile campionate poate așa vom evolua. Vă Mulțumesc frumos

 7. FELICITARI BAIETILOR !!!!!…..cu asta trebuie inceput.
  DOAR FELICITARI BAIETILOR, E DOAR MERITUL LOR ….SI NUMAI AL LOT
  Au alergat, au pus pasiune…si rezultatul a venit.
  Le-a iesit.
  DOAR BAIETII AU DUS MECIUL SI AU STIUT CE SA FACA IN TEREN.

  NICIUN MERIT MACARONARULUI…PTR CA ARE ATATIA JUCATORI VENITI…..SI DESTUI DE BUNI….CU POTENTIAL…DAR macaronarul NU STIE CUM SA-I UTILIZEZE.

  S-a vazut foarte clar pana la 1-3.

  Eu zic ca baietii au luat meciul pe cont propriu…SI AU FACUT IN TEREN CE STIU EI CEL MAI BINE

  Acum, ca sa fim obiectiv….INAINTE DE MECI ZICEAM ASA:

  =Nu am luat nimic in aparare, jucatori noi suntem praf….si luam multe goluri.
  SI ASA A FOST.

  =Ziceam ca sansa noastra asta seara este ca noii baieti veniti, mijloc si atac, BAIETI DESTUL DE BUNI, sa dea mai multe goluri decat o sa primim.
  SI ASA A FOST.
  Am luat 3 si am dat 4.

  =Si mai ziceam CA BAIETII SA FACA IN TEREN CUM STIU EI MAI BINE, DOAR INTRE EI.
  SI FARA SA TINA CONT DE macaronar….si nulitatea acestui asa zis antrenor.
  SI ASA A FOST.
  Baietii au luat meciul pe cont propriu si au gasit singuri solutia castigatoare.

  Dl Sucu….ati ramas cu restanta.
  ADUCETI URGENT…DAR URGENT UN ANTRENOR POTRIVIT PT RAPID !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.