Horatiu MoldovanRapid

Horațiu Moldovan, admirat de colegii de la Rapid după transferul la Atletico Madrid: „Este o echipă imensă, top 10 în lume. Dacă domnul Simeone va decide să îl bage, își va face treaba, e cel mai bun portar al României”

Se poate spune într-o anumită măsură că Horațiu Moldovan este admirat de colegii de la Rapid după transferul la Atletico Madrid, care este aproape să fie oficializat.

La finalul meciului câștigat de giuleșteni pe teren propriu în fața celor de la FC U Craiova, scor 4-3, în cadrul etapei cu numărul 22 din acest sezon de Superliga, fundașul dreapta Răzvan Onea, pe lângă faptul că a făcut o analiză a jocului propriu-zis, a fost întrebat și despre plecarea portarului în vârstă de 25 de ani.

„Mă bucur că am obținut cele trei puncte. Cu ajutorul suporterilor, bineînțeles, momentul cheie cred că a fost acel penalty, ne-a dat încredere că putem reveni. Au fost 10 minute proaste din a doua repriză, fără să vrei îți vine în gând că poți să pierzi. (n.r. despre faza golului doi marcat de FC U Craiova) În primă fază, cred că mă trage, după aceea eu mai continui cu mingea și cad, părerea mea că a fost fault. Cu siguranță, sperăm să o ținem pe aceeași linie.

(n.r. despre Horațiu Moldovan) Ne bucurăm foarte mult pentru el, este o echipă imensă, în top 3 în Spania, în top 10 în lume. La cum îl cunosc eu, va lupta pentru acel loc, dacă domnul Simeone va decide să îl bage el își va face treaba, pentru că este cel mai bun portar al României”, a spus Răzvan Onea la finalul meciului cu FCU.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.