Borisav BurmazRapid

Comentam impreuna | Rapid – FCU Craiova 4-3

Gol Rapid! Burmaz da lovitura in min. 90+4.

Gol Rapid! Onea egaleaza in min. 80.

Gol Rapid! Rrahmani inscrie din penalty.

Gol Craiova. Blidar majoreaza diferenta in min. 55.

Gol Craiova. Baeten inscrie in min. 50.

Gol Rapid! Krasniqi egaleaza in min. 43 dupa un sut superb, extrem de bine plasat!

Gol Craiova. Albu deschide scorul in minutul 25 cu un sut direct in vinclu.

Rapid – FCU Craiova, echipele de start

RAPID: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Braun – Djokovic, Oaidă, Cîrjan, Hasani, Rrahmani, Krasniqi
REZERVE: Drăghia, Dr. Grigore, I. Cristea, Bădescu, Funsho, El Sawy, Albu, Ioniță II, Burmaz, Soni, Ungureanu
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

FCU CRAIOVA : Gurău – R. Negru, Kvakic, Lacroix, Padula – Vl. Achim, Dr. Albu, Baeten, Bauza, Blidar – Chițu
REZERVE: Mogoșanu, R. Popa, Mascarenhas, Henriques, Asamoah, Vl. Pop, Mario Ilie, Sidibe, Bahassa, Blănuță, Ibrahim
ANTRENOR: Giovanni Costantino

 • Pentru Horațiu Moldovan e ultimul meci la Rapid, înainte de plecarea la Atletico Madrid
 • Bergodi a trimis 3 debutanți în primul 11: Krasniqi, Djokovic și Hasani

Arbitru: Feșnic Horațiu Mircea (Cluj-Napoca – Cluj), A1: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca – Cluj), A2: Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca – Cluj), VAR: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti – Bucureşti), AVAR: Necula Mihăiță (Bucureşti – Bucureşti)
Stadion: Superbet Arena – Giulești

Horațiu Moldovan, lăsat să joace înainte de plecarea la Atletico Madrid

Situația lui Moldovan a fost incertă înainte de meciul cu FCU Craiova. Portarul s-a înțeles cu Atletico Madrid, iar spaniolii trebuie doar să mai trimite notificarea către Rapid privind activarea clauzei de 800.000 de euro a lui Horațiu.

Nu s-a știut până în ultimul moment dacă Moldovan va fi lăsat să apere cu FCU Craiova, însă, în cele din urmă, el poate să își ia adio de la suporterii Rapidului chiar pe Giulești.

S-ar putea sa te intereseze

18 Comments

 1. Meci pe linia de omogenizare si de identificare a relatiilor de joc a unui lot eterogen, inca. Inceput timid dominati oarecum de o echipa a Craiovei puternica si mult mai omogena. Important a fost aportul tuturor la efort neconditional , la batalia pentru orice minge. Acum in sfarsit avem si banca de rezerve si un lot in primele 3 ca valoare dar neomogen, repet,inca. Bergodi inspirat la schimbari. A inceput cu Carjan (care peste 2-3 ani va fi un jucator valoros,) ca sa incerce sa-i salveze cariera si dorinta de joc, dar nu merge. O sa fie bine.

 2. P.S.-sa nu ne pacaleasca acest rezultat….Djokovic…varza….terminat fizic,toate pasele gresite…Bergodi….

 3. Formula de start gresita, am scapat prin urechile acului, carjan targa, lenti, bine ca am batut, hasani foarte slab, braun super slab, iacob slab, sapunaru pensionar, oaida liga 3, geokovici bufon, il asteptam pe petrila, nea sucu ai facut niste transferuri de cacao!
  Mititeilor le dam sa suga!!!

 4. Meci de meci luam gol asta din cauza apararii acum cand pleaca Moldovan care a scos de multe ori apararea poate cei care conduc vor vedea ca cea mai mare problema o avem in aparae cfr a luat atatea campionate pentru caprimeau foarte greu gol

 5. P.S.D-le Sucu…sper ca ati invatat sa nu mai luati ce arunca Becali…v-ati aruncat banii pe geam…scapati de Djokovic,Krasniqi,Oaida,Sapunaru si Bergodi + cine va sfatuit la transferuri…nu stiu cum rezistati in tribuna?!

 6. Iar nu jucam nimic. Meciul e aproape pierdut. Nu e strategie de joc, nu merg pasele, atacul e haotic, apararea e zero. Incep sa cred ca tactica antrenorului e problema si asta de aproape 10 etape.

 7. Afară cu Bergodi, nici o victorie în 7 meciuri.E clar nu e de Rapid.Papeau de ce nu joacă sau Burmaz mi s a părut mai bun decât prostii ăștia. Tot ce a venit de la fcsb e varză.

 8. De cand tot spun ca nu avem aparare. Dar cine sa vada, conducerea? Aia sunt total depasiti. Hai ca anul asta, la revedere playoff.

 9. Salut tuturor.D-le Sucu….Djokovic…teapa…scapati de el…urmariti faza din care a marcat Craiova…se fereste de faza,el trebuia sa-l blocheze pe Albu….Bergodi…teapa totala.

 10. Sa vedem pe ce-ai dat banii nea Sucu, daca nu batem, te rog frumos, ia-i la placaj, rumegus, simplu, la facut mobila de dormitor!

 11. Un antrenor fricos. Joaca f bine Bădescu și el improvizează. Sper sa nu mai pierdem al nu știu câtelea meci pe mana lui.

 12. Și cine să apere,că n-are cine.Dar fundași laterali o să ia Șucu după ce-l va lua durerea de cap și va rata orice obiectiv și-a propus.E o mare șansă să jucăm în cupele europene de pe locul 7,5 sau 6 e pa.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.