Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Suporterii Rapidului, decizie fermã după încă un meci fără victorie în Superliga: „Am făcut sacrificii!”

Fanii Rapidului sunt deciși să nu-i pună la zid pe jucătorii lui Cristiano Bergodi, chiar dacă formația din Giulești a ratat victoria și cu Farul, scor 0-0.

Liviu Ungurean crede că suporterii ar face mai mult rău, în cazul în care fotbaliștii ar fi criticați de ultrași.

„De foarte mulți ani fotbalul românesc este o mocirlă. Nu mai avem fotbal! Iar noi, galeria Rapidului, am pus presiune când n-au fost rezultate, dar ne-am desființat, am revenit prin muncă, seriozitate. Trebuie să le dăm putere băieților să meargă mai departe.

Este ușor să-i luăm la huidueli, dar ce rezolvăm? Ne omorâm echipa? Am făcut sacrificii ca Rapid să ajungă iar în Liga 1. Ne bucurăm de fotbal, mergem și la Euro cu echipa națională”, a spus Liviu Ungurean pentru prosport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

 1. Atitudine de suporter adevarat, normal la cap. Am avut ghinioane mari, noi ca suporteri cu sufletul, investitorii cu buzunarul si performanta. Trei titulari accidentati cu speranta de revenire la o forma acceptabila destul de indepartata. Datorii din urma platite 2,1 mil ,acum si lui Pavlovici inca 600 000. In loc sa iei un jucator dai bani pentru o datorie de acum 12 ani! Transferuri trebuie facute, alti bani. Nu mai vorbim de cheltuielile curente. Pregatire de iarna, cantonamente, salarii,etc. Adica bani. Moldovan impins de varii indivizi sa plece. Si totusi Sucu @ co tine steagul sus. Bergodi si-a demonstrat competenta, a trebuit sa improvizeze permanent ,mai ales dupa accidentarile celor 3. Acum o noua provocare, sa faca o pregatire buna de iarna, sa omogenizeze echipa incluzand si noii veniti (care vor veni). Are timp in cele 9 meciuri ramase ca pregatire pentru play off. Una peste alta totusi stam bine. Loc de cupe europene asigurat (CFR sau Craiova castiga cupa) noi locurile 1-4., dar cu munca si sacrificii. Noi cu sufletul, Sucu cu malaiul (si sufletul). Ne vedem la anul.

 2. Hai lasati vrajelile…..

  Uite ….pana si cainii au batut voluntarii, iar noi cu kakaciosul asta de macaronar … ne am luat m…

  Managementul sucului nu l schimba….alte echipe schimba….isi aduc noi antrenori….incep sa aiba rezultate.
  La noi…o frecam la rece

  Chiar si cu jucatorii astia ai nostri…asa cum sunt…ar fi altceva, daca am avea un antrenor care sa stie sa valorifice calitatile si punctele pozitive ale fiecaruia….
  Si sa i puna in teren cum trebuie.

  macaronarul l-a pus pana si pe Funsho, pe poz de fundas stanga
  Ce experimente sunt astea ?

 3. Din păcate nu toţi rapidiştii gândesc la fel, unii sunt foarte vehemenţi, mai ales în spatele tastaturii. Cu ideea centenarului şi că obligatoriu trebuie să ne alegem cu un trofeu, deja suporterii de rezultat arată cu degetul pe ideea „plecaţi cu toţii”, „demisia”, „o să ajungem la retrogradare” sau lucruri asemănătoare. Pentru cei care îl acuză pe Angelescu uită că Şucu nu a băgat decât 50% din milioanele investite până acum (Şucu a declarat asta oficial). Pentru cei ce-l acuză pe macaronar uită că tot cu el antrenor ne băteam sus de tot acum câteva luni, Pentru cei care arată spre Niculae, probabil că au dreptate (un Dani Coman poate realiza mai multe), pentru cei care zic că suntem pe plus (după vânzările lui Rareş Ilie şi Dugandzici) habar n-aveţi pe ce se duc banii (salarii – jucători, staff, angajaţi; cazare, transport…etc) sau din banii de bilete vândute – uită că CS Rapid are preţ piperat pentru închirierea stadionului către FC Rapid. Îmi doresc să se realizeze ceva transferuri bune spre foarte bune în iarna asta, să ne revenim ca echipă, să ajungem la nivelul de acum 2-3 luni şi să văd iar suporterii de tastatură cum dau mesaje că avem şanse la locurile 1-2, când tot ei vomitau de curând a frustrare la adresa conducerii (şi nu mă refer la Niculae – cum tot face de exemplu frustratul ăla de 4 luni încoace).

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.