Borisav BurmazRapid

TRANSFER DE TOP! Atacantul a semnat cu Rapid și urmează să fie prezentat oficial. Rapid se întărește pentru titlu

Jurnalistul Sorin Chiriac a anunțat pe site-ul stirirapid.roBorisav Burmaz a semnat cu Rapid și urmează să fie prezentat în curând.

Aceeasi sursă a anunțat, în urmă cu ceva timp, în premieră, acest transfer menit să aducă forță și eficacitate în atacul Rapidului.

Altfel, primul jucător care părăsește echipa este spaniolul Borja Valle.

Patronul Dan Șucu are de gând să facă mai multe transferuri în această iarnă și deja a început să contureze și lista fotbaliștilor de care se va despărți.

Borja Valle a fost adus la Rapid în vara acestui an și se anunța unul dintre cei mai periculoși fotbaliști de lângă Podul Grant. Cu toate acestea, evoluțiile spaniolului care în trecut a îmbrăcat și tricoul lui Dinamo au dezamăgit, astfel că se pregătește plecarea lui din Giulești.

Conducătorii rapidiști ar fi luat deja legătura cu mijlocașul și ar fi ajuns la un acord privind rezilierea unilaterală a contractului, anunță Fanatik.

Borja Valle este conștient că nu a reușit să arate mare lucru lângă Podul Grant și își dorește și el să își dea un nou „restart” în carieră

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. Pai daca pleacă Valle am avea nevoie de un jucator si acolo, dublura pentru Ionita sau chiar titular

 2. In sfarsit un jucator care pare atacant. Talie,1,85, totusi crud,22 ani dar cu fizic. Ce unt sa scoti din nisip? Sa-i inveti sa puna un stop, sa se demarce,sa stea in teren, sa le dai fizic, forta, elemente care se invata si le capeti la juniorat? Din putoi fara experienta, fara forta,fara stinta a jocului ( Carjan, Panoiu, Stan, Borza, El Sawy) necesari doar pentru regula under 21, din taicuti care numai in campionatul nostru basit mai joaca in prima liga (din respect nu dau nume) si jucatori mediocrii si plafonati (tot din mila si respect nu dau nume). Avem jucatori buni si utili doar cativa : Moldovan, Braun, accidentatii Petrila, Rrahmani, cei patru inchizatori folositi cate doi (Emmers, Oaida,Albu,Kait) si utilii Iacob, Funsho si Onea. Bergodi cu materialul asta a lucrat si suntem pe locul 4 si asigurati de loc de cupe europene (CFR sau Craiova castiga cupa). Acum trebuie o pregatire buna de iarna si omogenizarea echipei cu noii veniti, Hasani, Burmaz, si care or mai fi, poate Micovschi in cele 9 meciuri ramase din retur. Apoi play offul unde(daca nu patim nasoale) o sa avem un cuvant greu de spus. E bine. P.S. Acum in loc sa ia un jucator trebuie sa plateasca o datorie de acum 12 ani de 600 000. Si totusi Sucu @co tine steagul sus.

 3. @Senin
  Orice jucator de la Rapid (si nu numai) viseaza sa joace in vestul Europei, fie ca e roman sau strain. Si asta pentru ca salariile sunt mult mai mari. De exemplu lui Horatiu Moldovan i se ofera un salariu mau mare decat al oricarui jucator din campionatul intern. Problema e ca ”trenul” catre vestul Europei opreste foarte rar in ”haltele” noastre.
  P.S. In locul lui Moldovan as risca si as ramane la Rapid pana la vara. Si poate ca dupa Campionatul European i s-ar oferi un salariu si mai mare.

 4. Nu știu de ce am impresia că Cristiano Bergodi nu va reduși la Rapid, pare a fi prea finuț cu jucătorii, jucători din care Șumi ar fi scos untul, draq i-ar fi luat!
  Ăștia vin la Rapid ca să ajungă în vestul Europei, suntem o haltă, asta suntem!!!

 5. Nu știu de ce am impresia că Cristiano Bergodi nu va reduși la Rapid, pare a fi prea finuț cu jucătorii, jucători din care Șumi ar fi scos untul, draq i-ar fi luat!
  Ăștia vin la Rapid ca să ajungă în vestul Europei, sunt o haltă, asta suntem!!!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.