Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

HASTA LA VISTA! Primul fotbalist pe care Rapid îl dă afară după egalul cu Farul! Trebuia să fie un transfer spectaculos, dar a ajuns să plece pe ușa din dos

Rapid nu a scos decât un punct din meciul cu Farul, iar după fluierul de final Dan Șucu i-a pecetluit soarta unuia dintre fotbaliștii aflați sub comanda lui Cristiano Bergodi.

Formația de lângă Podul Grant a încheiat anul 2023 cu o remiză, 0-0 la Ovidiu împotriva campioanei Farul Constanța, însă va ierna pe loc de play-off.

Patronul Dan Șucu are de gând să facă mai multe transferuri în această iarnă și deja a început să contureze și lista fotbaliștilor de care se va despărți.

Borja Valle a fost adus la Rapid în vara acestui an și se anunța unul dintre cei mai periculoși fotbaliști de lângă Podul Grant. Cu toate acestea, evoluțiile spaniolului care în trecut a îmbrăcat și tricoul lui Dinamo au dezamăgit, astfel că se pregătește plecarea lui din Giulești.

Conducătorii rapidiști ar fi luat deja legătura cu mijlocașul și ar fi ajuns la un acord privind rezilierea unilaterală a contractului, anunță Fanatik.

Borja Valle este conștient că nu a reușit să arate mare lucru lângă Podul Grant și își dorește și el să își dea un nou „restart” în carieră.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Era clar ca nu mai poate continua, nu a fost cel mai slab jucator al rapidului dar, venit in Giulești ca o vedetă cu un salariu cred eu de cel puțin 16-18k, nu a arătat nimic. Mai sunt și alții care trebuie sa-l urmeze.

  2. Dacă tot au început cu curățenia, măcar să o continue…Încă 3, 4 ar trebui să plece. Și asta în afară de Tsoumou și Sony.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.