Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Alertă la Rapid: Bergodi în pericol de demitere în urma rezultatelor slabe

Cum afectează rezultatele echipei poziția antrenorului în acest moment?

Antrenorul italian Cristiano Bergodi se află în pericol să fie demis de la Rapid pe data de 20 decembrie 2023, când echipa giuleșteană va disputa ultimul meci din acest an, scrie PROSPORT.

Se pare că prima ruptură între Bergodi și conducerea echipei s-a produs în timpul meciului pierdut cu U Cluj, scor 2-3, pe teren propriu. Această ruptură crucială a avut loc la 27 noiembrie, iar responsabilii din conducerea Rapidului, condusă de Daniel Niculae și Victor Angelescu, consideră că antrenorul italian a greșit tactica și și-a atins limitele.

Bergodi, fostul antrenor al echipelor precum FC Național, CFR Cluj, sau FCSB, ar putea fi demis pe 20 decembrie dacă Rapid nu obține 6 puncte în cele două etape rămase din acest an, contra Petrolului și Farului.

Înfrângerea cu U Cluj, urmată de un egal cu FC Botoșani și o nouă înfrângere cu FC Voluntari, au crescut presiunea asupra lui Bergodi. Obiectivul impus acum este ca echipa să obțină două victorii în cele două deplasări dificile, la Petrolul și Farul, altfel antrenorul italian riscă demiterea.

Se pare răbdarea conducerii executive rapidiste, în frunte cu Daniel Niculae și Victor Angelescu, în ceea ce-l privește pe italian s-a cam terminat și o ruptură importantă s-a produs la meciul pierdut cu U Cluj, 2-3, pe teren propriu.

Atunci, șefii au fost de părere că Bergodi a greșit flagrant tactica și ar fi realizat, conform informațiilor sursei citate, limitele pe care tehnicianul din „Cizmă” le are. Cum antrenorul s-a bucurat, încă, de sprijinul acționarului majoritar Dan Șucu, un afacerist care nu e adeptul deciziilor luate brutal, în pripă, italianul ar fi primit șansa să își salveze postul cu ultimele meciuri din 2023.

Astfel, obiectivul îl reprezintă două victorii în două deplasări foarte grele, la Petrolul, pe 15 decembrie, și la Farul, pe 20 decembrie. Orice alte rezultate vor fi sinonime cu demiterea lui Cristiano Bergodi de la Rapid.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Ce-i drept i-a dat șah mat Ov. Sabău cu o singura schimbare, n-a știut ce l-a lovit.
    E adevarat, nu avem lot de primele 3 locuri dar totuși să fi egala cu botosani, ultima clasată și sa te bată voluntari acasă, e prea mult.
    Și mai lăsați -ma cu accidentații ca echipele astea trebuia sa le bați și cu echipa a doua.
    E un antrenor mediocru, nu surprinde cu nimic adversarul folosește mereu același 11, mutu nu avea experiența lui dar cu el, acasă eram invincibili.

  2. Si cu punctul pe care il va lua in cele doua meciuri, cu Petrolul si Faru ,Bergodi ramane antrenor, pentru ca Sucu are un plan clar de investitii cu aducere de jucatori sub 1 mil (2-3 jucatori). S-ar putea sa-l aduca pe Maldarasanu ca sa castige timp sau chiar pe Sumudica la modul ” na ma, ca vi l-am adus pe Sumudica” si atunci se scoate, dar efectul concret ramane tot mediocritatea pentru ca jucatorii care vor fi adusi nu vor rupe inima targului, tot vom avea lot inferior CFR, FCSB, Craiova si cel mult egal cu alte 3-4 echipe. Cum ar fi aratat Rapidul cu Dragus, Yuri, Stefanescu, Adrian Rus ?. Vise. O sa intram taras-grapis in play off si , cu putin noroc ,daca CFR sau Craiova iau cupa, o sa prindem poate locul 3. Adica cupe europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.