Rapid

Gigi Corsicanu a vorbit despre situatia actuala a Rapidului si a criticat conducerea pentru transferurile facute: „N-avem atacant, improvizam cu mijlocasi…”

Gigi Corsicanu, fost lider de galerie în Giulești, a lansat un atac la conducerea Rapidului. Acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu au fost acuzați că au făcut experimente în precedenta fereastră de transferuri, în loc să aducă jucători consacrați, care să ajute echipa în lupta pentru titlu.

În același timp, Gigi Corsicanu a transmis un mesaj dur și pentru veteranii Cristi Săpunaru și Dragoș Grigore, care sunt considerați lideri în vestiarul echipei.

Corsicanu consideră că transferurile efectuate de Dan Șucu și Victor Angelescu în vară au fost doar niște experimente, care nu au avut impactul așteptat:

„Problema cred că e că n-am fost bine organizați în campania de achiziții. Asta e problema. Nu suntem acoperiți pe toate posturile. N-avem atacant, improvizăm, încercăm cu mijlocași. Atacanții care au fost aduși acum sunt sub pretențiile Rapidului.

Putea să rămână Luckassen, care vedem cum joacă acum la UTA, rămânea Luckassen, îi măream contractul și asta era. Când vrei să obții ceva, faci niște eforturi, o ofertă mult mai bună din punct de vedere financiar și îl păstrezi să îți îndeplinești obiectivul.

Sau cel puțin, cu banii pe care i-ai încasat, iei un atacant de calitate, care să te scoată, nu de-ăștia care au jucat trei meciuri în doi ani. Cei de la FCSB văd că deja se mișcă, au mai luat jucători. La noi e problemă.

Eu consider că ar trebui să se aducă jucători mult mai consacrați, nu să facem experimente. Jucători cu CV, care în momentele dificile să facă diferența, să te scoată din impas”, a declarat Gigi Corsicanu, potrivit Fanatik.

În continuare, fostul lider de galerie din Giulești a spus că trebuie schimbată strategia de transferuri și a recomandat conducerii să aducă doi atacanți consacrați, care să fie atrași și cu salarii pe măsură.

„Trebuie schimbată puțin strategia. Trebuie minim doi atacanți, să fii acoperit. O echipă care vrea să se bată la campionat trebuie să se axeze pe atac și noi la e aproape inexistent acum. Nu mai câștigăm nici pe teren propriu și s-au săturat și oamenii.

Vrem jucători de la valoare la Rapid. E politica asta puțin greșită acum. Trebuie să înțeleagă jucătorii că dacă aduci 2-3 atacanți de valoare cu salarii mai mari nu trebuie să strice vestiarul.

Nu poți să dai la un fundaș același salariu cu al unui jucător ofensiv. Ăsta e fotbalul și trebuie să înțelegem. Așa e peste tot în lume”, a completat Gigi Corsicanu, potrivit sursei citate.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Nu cred că mai trebuie băgat în seamă acest individ. A distrus Rapidul 80%din vina lui alungând investitorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.