Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae dupa ratarea transferului lui Baba: „Nu este nicio problema”

Nici vizita personală pe care i-a făcut-o Victor Angelescu în Laponia; nici invitația primită de la Dan Șucu de a participa în carne și oase pe Giulești la meciul cu Voluntari nu au putut face ca Moșul să vină cu Baba la Rapid. Poate pentru că are pregătit ceva mai bun?

Daniel Niculae, presedintele echipei giuleștene, a declarat că Baba Alhassan este un fotbalist bun, având capacitatea de a evolua la oricare echipă din campionatul românesc. Într-o declarație pentru iamSport, acesta a subliniat faptul că transferul la FCSB a fost alegerea jucătorului, menționând că Rapidul a făcut o ofertă conformă cu evaluarea lor.

„Ce-am mai putea discuta de Baba? Înțeleg că a semnat cu FCSB! Așa a ales, nu este nicio problemă. E un jucător bun, care considerăm că poate juca la orice echipă de la noi fără probleme. Noi am oferit atât cât am considerat că merită,” a precizat Niculae pentru iamsport.ro.

Baba Alhassan a fost adus în lotul sibienilor în toamna anului 2020, fiind transferat liber de contract. De atunci, el a devenit titular în echipă și a contribuit semnificativ la performanțele clubului. În decursul a patru sezoane, fotbalistul african a acumulat 108 apariții, marcând 17 goluri.


 

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.