RapidVictor Angelescu

Victor Angelescu știe secretul din spatele victoriei cu FCSB: „Au jucat cu inima” Acționarul Rapidului anunță prime uriașe pentru jucătorii giuleșteni: „Cum să nu?”

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, susține că echipa sa a jucat cu inima în derby-ul cu FCSB și crede că acest aspect a contat enorm.

„O victorie foarte mare, foarte importantă. Ne bucurăm foarte mult, suntem foarte fericiţi. (Reporter: Vin primele pentru băieţi?) Da, cum să nu. Aţi văzut, Dan Şucu a spus exact care e prima, suntem foarte transparenţi. Au jucat, au câştigat şi acum sunt şi răsplătiţi.

Ne-am bucurat (n.r. în vestiar), le-am transmis care e prima. S-a simţit ca un meci în deplasare, atmosfera a fost foarte frumoasă, oamenii au venit la stadion, ceea ce e foarte bine. Problemele noastre erau în deplasare, dar meciul ăsta l-am jucat foarte bine, au jucat cu inima şi am meritat pe deplin victoria.

Obiectivul nostru este 1-3, cred că suntem bine de tot în obiectiv şi rămâne acelaşi obiectiv. E clar că ne vom bate pentru titlu până la final. E clar că ne batem şi cu FCSB şi cu CFR Cluj.

În momentul de faţă da (n.r. luptă în trei), am văzut că acum primele 3 s-au distanţat. Dar eu cred că şi Craiova, la ce lot are, sigur se va bate până la final. Să nu uităm că se înjumătăţesc punctele. Cred că măcar Craiova, dacă nu şi alte echipe”, a declarat Victor Angelescu.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Nu-l vreau neaparat afara din schema pe Bergodi, dar și el mai are de învățat. Dacă piese vreo doua meciuri iar o sa-l înjurați! Ari uitat meciul cu Otelul când n-am jucat nimic? Tot el antrena!

 2. Desi il consider in continuare pe Shumudik ca fiind peste si chiar din start am stiut ca Bergodi e cat de cat antrenor dar m-a lovit tare alegerea inferioara din punctul meu de vedere in detrimentul rapidistului nostru exemplar pe bancile tehnice, trebuie sa recunosc ca Bergodi mi-a depasit asteptarile, mai ales dupa acel inceput de cartea recordurilor cu 3 autogoluri consecutive in 2 meciuri, de vorbeam singur.

 3. Radule,canta la alta masa,asta e Rapidul
  are si antrenor si fotbalisti care stiu cand
  sa se daruiasca si sa obtina rezultate bune.
  in ce te priveste vezi-ti de treaba ta ,ne-am
  saturat de carcotasi si bagatori de bete
  prin gard.
  HAI RAPIDULETUL,TINETI-O TOT ASA!

 4. Băi Răducule, pare-mi-se că acest sport îți este străin…Se mai întâmplă…Eu zic sa încerci la fcsb, acolo este într-adevăr antrenor…Abtine-te, devi penibil…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.