Rapid

Cristian Sapunaru e fericit dupa victoria cu FCSB: „Meciul asta nu se joaca pentru bani, ci pentru suporteri si pentru ceea ce iubesti”

După meci, Cristi Săpunaru a spus că Rapid a fost mai pragmatică, motiv pentru care a reușit să câștige. Căpitanul giuleștenilor a vorbit despre prima promisă de conducere și a comentat faza golului marcat de colegul din defensivă, Paul Iacob.

„Un meci intens cu o echipă valoroasă. Ne gândim la prima etapă din tur acum. Noi am fost mai pragmatici. Per total eu zic că a fost un meci frumos. Ambele echipe merită felicitate.

Trebuia să îmi facă el (n.r – Iacob) mie paravan, dar au venit amândoi (n.r – Dawa și Ngezana) după mine și a rămas el singur.

Obiectivul nostru? Locurile 1-3.

Să vină să ne dea prima dacă a promis! Eu știu că nu era atât prima, dar dacă a scos papagalul pe gură, aia e. Meciul ăsta nu se joacă pentru primă, la Rapid se joacă pentru suporteri și pentru ceea ce iubești. Ambele meciuri, și cu CSA Steaua și cu FCSB, au fost derby-uri. Noi nu știm cu care să ne certăm.

Nu ne-a lăsat Jandarmeria să urcăm în tribună, deși noi am fi vrut. Suntem fericiți, ne bucurăm 2-3 zile și ne gândim la meciul cu Sepsi. Începe un retur foarte greu pentru noi și trebuie să rămânem concentrați dacă vrem să rămânem acolo sus”, a spus Cristi Săpunaru.

În urma acestei victorii, Rapid ocupă locul 3, cu 29 de puncte, la două lungimi în spatele liderului FCSB. Între cele două se clasează CFR Cluj, cu 30 de puncte și un meci mai puțin.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. Doar Sumi,
  Daca-l demite Gaziantep ce sa caute
  La Rapid?
  Rapiduletul are antrenor și echipă!
  Hai Rapiduletul!

 2. Du-te dupa Tamas, trebuie adus alt fundas, vedeti ca in Liga 2 sunt fundasi mai buni ca Sapunaru. Bye Bye

 3. In continuare trebuie sa jucam cu asa ambitie mereu si sa fim focusati si cu echipele mici.Nu mai avem atac pana se recupereaza Petrila si Albion sa ca trebuie sa jucam cu inima.

 4. SLUGOILOR becalisti (inclusiv acel comentator digi cu „teatrul”), mergeți la palat să vă primiți „TAINUL” !
  AȚI ÎNFRÂNT ȘI DE DATA ASTA !
  SIKTIR !!!
  FORȚA RAPID !

 5. Victima noastra preferata, cica avem 6 victorii in ultimele 8 meciuri cu astia! D:

  Nici cu Iuventus Colentina sau cu Avantu Ciorogarla n-avem asa palmares. 😀

 6. Seful grupului de barbati luptatori din teren. Respect pentru el si pentru toata echipa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.