Rapid

Cum a marcat Jayson Papeau golul serii în FCSB – Rapid: „Era să cad!”. Ce spune francezul că a făcut diferența pe Arena Națională

Jayson Papeau a explicat cu sinceritate cum a decurs faza din care a deschis scorul pe Arena Națională, în meciul dintre FCSB și Rapid, 1-2.

Francezul formației de lângă Podul Grant spune că diferența în partida de duminică seara a fost făcută în primul rând de diferența de mentalitate dintre cele două echipe, și nu de valoare.

„Totul a fost perfect pentru mine. Am dat un gol și am reușit să și învingem. Am fost puțin norocos la gol, deoarece era să cad la un moment dat (n.r. în timpul incursiunii de la gol), dar cel mai important este că am înscris.

(n.r. care a fost cel mai mare avantaj al Rapidului în meciul cu FCSB?) Mentalitatea. Am venit aici să luăm cele 3 puncte, n-am fi fost fericiți cu un egal.

(n.r. acesta este Papeau pe care-l aștepți și tu?) Nu, pentru că încă nu am ritm de joc. Sunt fericit că am jucat 90 de minute astăzi. Dacă voi juca mai multe minute voi ajunge la cea mai bună formă a mea”, a spus Jayson Papeau.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.