Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Ce mesaj i-a dat Dan Șucu lui Marian Iancu: „Domnul Șucu mi-a transmis oficial că…”

Marian Iancu, fost patron la Poli Timișoara, a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, club a cărui conducere a criticat-o de mai multe ori în ultima vreme.

Marian Iancu dezvăluie ce mesaj a primit de la Dan Șucu

„Domnul Șucu mi-a transmis oficial că drumul meu este departe de el cât va fi el acolo. Foarte bine, să dea Dumnezeu să fie cât mai mult timp, dar nu în felul în care conduce astăzi.

Bani puțini, iluzii mari, obiective mari, dar cum ne vine o hârtie prin fax la club, vindem pe oricine. Dacă o să vină o ofertă și pentru Șucu, mare minune dacă nu se vinde și pe el”, a afirmat Iancu la „Un podcast la alt nivel”.

Iancu a dezaprobat puternic una dintre cele mai recente decizii ale conducerii lui Rapid, aceea de a-l vinde pe atacantul Marko Dugandzic în Arabia Saudită. Printre afirmațiile sale, Iancu a strecurat și un comentariu cu conotații rasiste:

„Credeți că Dugandzic mai pleca dacă era Șumudică? Niciodată! L-ați auzit pe maestrul italian (n.r. – Bergodi) spunând ceva? Liniște! «Mucles», ca să folosesc o vorbă din Giulești.

Nu se face așa. Ce e argumentul ăla, că a avut ofertă bună, că nu puteau să-l țină? Pe cine păcălești tu? El e la ordin, are contract cu tine. Nu se pregătește, îl duci la echipa a doua, a treia, îl lași să sufere acolo și peste un an nu-l mai cumpără nimeni”.

Se anunta RAZBOI in fotbalul romanesc. Dan Sucu vs. Gigi Becali

Mai întâi, Dan Șucu a declarat la DigiSport că, pentru el, dacă proiectul de business pe care îl implementează la Rapid va fi sub cel pe care Gigi Becali îl are la FCSB, va fi o foarte mare dezamagire.

Apoi, pentru fanatik.ro, Gigi Becali a spus că se lasă de fotbal dacă Rapidul patronat de Dan Șucu îi va lua fața în clasamentul final.

Se anunță RĂZBOI! Lupta dintre Dan Șucu si Gigi Becali a inceput și va fi foarte dură

FCSB a început mai bine, ce-i drept, iar Rapidul a luat startul cu mult sub așteptări. Dar, în acest moment, mai ales după victoria cu CFR Cluj, giuleștenii arată ca o echipă de care Gigi Becali se teme.

Patronul FCSB-ului e de mult în spațiul public și daca l-ai urmărit de-a lungul vremii, ar trebui să știi că dincolo de aparențe, atunci când face astfel de afirmații („n-are cum, e prea slab” sau „mă las de fotbal dacă Rapid ia titlul”) își ascunde sub scutul încrederii în sine, teama de a nu ieși victorios, mai ales că vorbim, așa cum am spus la început, de două concepte de business diferite.

Pentru Gigi Becali nu e doar o lupta sportivă, FCSB – Rapid. E mai mult decât atât, pentru că e o luptă între a demonstra cine are dreptate:

– el, cu mentalitatea de stăpân absolut sau

– Dan Șucu, cel care acolo unde Gigi Becali vede slugi, el vede parteneri.

În concluzie, va fi o luptă interesantă, la capătul căreia Rapidul și fotbalul românesc vor ieși cu siguranță învingători.

 

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Gresit, pentru Becali lupta nu este cine are dreptatesi cine nu, ci lupta de a arata cine e mai jupan, mai bogat! Competitia asta a lui este primitiva, cine cumpara cei mai scumpi jucatori este indreptatit sa castige campionatul crede el. Mentalitatea asta s-a dovedit a fi falimentara, a cumparat absolut tot ce-a fost mai rasarit din campionatul intern, nu s-a uitat la bani , dar degeaba. A dat sume fabuloase pt campionatul nostru, 1,7 mil; 1,5,mil; 3,0 mil euro, numai trei exemple. La banii astia trebuia sa fluiere. De opt ani campionatul pentru el e un fel de fata-morgana. Din cauza comportamentului si prin presiunea negativa pusa la echipa, prin implicarea directa in procesul sportiv multe dintre achizitiile facute nu au confirmat, au plecat gratis sau au fost transferati pe te miri ce, bani aruncati. Apai mai este un aspect, nu poti trata jucatorul ca pe un sclav, spune balonul de grasime ca „el e la ordin, are contract cu tine… si apoi l-ai terminat, peste un an nu-l mai cumpara nimeni” Cum poti gandi asa de primitiv, zici ca ai fost patron si tu si cunosti fenomenul! Daca mentalitatea asta gaunoasa o au multi dintre investitorii nostri nu e de mirare ca avem rezultatele pe care le avem.

  2. Dan Sucu i-a spus clar ca nu are ce cauta la Rapid. De aici vine si rautatea asta, a lui. Mai bine s-ar duce la Timisoara sa-i scoata de unde i-a bagat si si-ar mai spala din pacate. Acum tre sa apara si Florinel, ca e la rand, pe urma Vama si tot asa.
    Astea sunt „razboaie”inventate si mai ales intretinute de asa zisi jurnalisti, liberi si independenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.