RapidȘtiri Rapid București

Bocciu, declarații care bagă spaima în rivali: „Va fi bombă nucleară”

Liviu Ungurean aka Bocciu, liderul Galeriei Rapidului, a vorbit despre situația actuală a echipei și declaratiile sale bagă spaima în adversari.

Bocciu, declarații care bagă spaima în rivali: „Va fi bombă nucleară”

Într-o notă de optimism total, datorat evoluțiilor entuziasmante ale Rapidului din ultimele meciuri, șeful Peluzei Nord spune că noul atacant al Rapidului va fi bombă nucleară.

„După cum vedeți și dumneavoastră, Rapid are în ultimii doi-trei ani cei mai buni atacanți din România. A fost Marko Dugandzic, care a fost golgheter, iar acum e Rrahmani.

Ăsta e businessul. A fost o ofertă foarte bună. Conducerea și-a făcut treaba, i-a dat drumul să plece, era normal să o facă, și a adus alt atacant.

Așteptăm să intre Soni, atacantul cel nou. A jucat la cel mai înlt nivel, doar că nu e pregătit deocamdată.

Va fi bomba nucleară din Giulești! Funsho a devenit și el coșmarul adversarilor. Îi tine pe toți în alarmă”, a spus Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, într-o intervenție telefonică în direct la playsport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Asa este. Soni poate juca si ca varf, dar mai probabil va fi pe post de mijlocas ofensiv, post deficitar la mai toate echipele din Romania. Cum ar fi aratat Rapidul cu Dragus ( transferat ciudat la Gaziantep la Sumudica), cu Yuri (transferat la fel de ciudat la Neftci, la Mutu) si cu Stefanescu (transfer inca nerealizat,dar posibil) fara insa a renunta la niciunul dintre jucatorii actuali exponentiali si de perspectiva ,cel putin pana la sfarsitul acestui campionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.