Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu, declarații incendiare! Patronul Rapidului iese la atac împotriva rivalei: „Ce face FCSB e șmecherie!”

Dan Șucu a avut o reacție dură când a văzut cum cei de la FCSB se plâng mereu de felul în care sunt arbitrați.

„Știți bine că eu nu comentez arbitrajul pentru că în primul rând nu mă pricep. Eu nu sunt un cunoscător al fotbalului și nici nu vreau să fac acest lucru. Așa, doar ca o idee generală, mi s-a părut un arbitraj bun, un arbitraj așa cum ar trebui să fie în general în fotbalul românesc.

Nu mi-a fost frică de arbitraj pentru că eu nu cred în această teorie a conspirației cu arbitri care ar face anumite jocuri. Eu cred că în fotbalul românesc arbitrii își fac treaba cum pot, sunt și ei oameni, mai bine, mai puțin bine și filosofia mea este că doar cine nu muncește, nu greșește.

Niciodată nu o să punem presiune pe arbitri, nu stă în caracterul și în filosofia clubului și chiar dacă vom fi dezavantajați cred mai degrabă că lucrurile astea se întâmplă din motive omenești. Sunt total în dezacord cu ceea ce face FCSB. La ei nu mai este o strategie de a pune presiune pe arbitraj în acest început de campionat, a devenit mai mult o șmecherie.

Probabil domnul Becali crede că dacă pune această presiune începe fiecare meci cu un anumit avantaj și arbitrii se tem. Dar este problema dânsului, repet nu cred că este o strategie. Deja cunoaștem placa, ne-am plictisit cu toții, știm deja declarațiile care se vor da despre arbitri înainte sau după meci.

Știm toate aceste atacuri și toată această presiune care evident că se pune artificial. Strategia Rapidului este cu totul alta, aceea de a acorda respect celor care sunt până la urmă colegii noștri de competiție. Cred că deja toată lumea s-a plictisit de această șmecherie, că nu mai putem să o numim strategie, pe care o tot fac cei de la FCSB.

Nu vom merge în direcția asta, avem un alt model gândire. Gândim cu totul altfel fotbalul decât cei de la FCSB. Să acuzi arbitrii tot timpul este ceva de care practic ne-am săturat, știm dinainte, nu mai este nici măcar o surpriză.

Noi Rapidul vom încerca să câștigăm acest campionat pe teren prin forța noastră fotbalistică și prin valoarea echipei, a staff-ului, a suporterilor și a tuturor celor care ne înconjoară și care ne ajută ca Rapidul să devină o forță profesionistă în fotbalul românesc”, a declarat Dan Șucu pentru FANATIK.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.