Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Gigi Becali desconsideră Rapidul, iar Bergodi i-a dat deja replica: „Gigi Becali ne amuză”

Finanțatorul vicecampioanei spune că Rapid nu îi poate face față lui FCSB, având un lot mult mai slab. Becali dă din nou exemplele Răzvan Oaidă și Iulian Cristea – jucători pe care i-a lăsat să plece gratis în această vară și au ajuns în Giulești.

Omul de afaceri vede doar două contracandidate la titlu – CFR Cluj și Universitatea Craiova, însă este mai sigur ca niciodată că FCSB va reuși să câștige titlul în Liga 1.

„Rapidul, vă dau cuvântul meu de onoare, că nu mă interesează deloc. Sunt șapte puncte, mare diferentă, joaca cu sabia lui Damocles la cap. E diferență mare de valoare între noi și ei.

A, dacă spuneai de Craiova, da, dar la Rapid uită-te la jucători si spune-mi cine. Vă dau un sfat, nu ignorați valoarea materială. Uitati-vă cât costă cei de la Rapid, nu au nici măcar un jucator de un milion. FCSB valoarează mult mai mult, Rapid nu are.

Nu mă poate surclasa o echipă care a luat doi jucatori de la mine, le-am dat și bani să plece, nu au jucători cu care să se bată cu noi.

Pe Rapid o s-o spulberăm. Cine suntem noi, CFR ca să ne dea 3?

CFR-ul cu care cred că ne batem și Craiova un pic. Acum sunt 7 puncte, la început îmi era mai frică. Ei la primul eșec se duc în cap, noi ne mai permitem”, a spus Gigi Becali.

Bergodi i-a dat deja replica: „Gigi Becali ne amuză”

Cristiano Bergodi, antrenorul italian al echipei Rapid București, a făcut referire la declarațiile lui Gigi Becali, patronul de la FCSB.

„Lotul Rapidului este pentru primele trei locuri. Ne putem îndeplini acest obiectiv, pentru titlu, este greu în acest an. Dar putem lupta. Cel mai bun lot cred că îl are FCSB, după ce i-au luat pe Djokovic şi Chiricheş.

Dar se poate întâmpla orice, şi CFR Cluj îmi place, la fel Universitatea Craiova. Va fi o luptă strânsă şi noi nu suntem înafara ei.

Un club de tradiţie ca al Rapidului a revenit. În fiecare an am făcut un pas înainte, şi ne pregătim, nu pentru Liga Campionilor, cum spune Gigi Becali, ci pentru primele trei locuri.

Îmi place când spune «Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League». Glume, ne distrează. Rapid se pregăteşte să ajungă sus, suntem un club de tradiţie”, a spus Cristiano Bergodi.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. marea vedetă Rrahmani ar trebui lăsat vreo 2 etape pe bancă, nici nu a venit bine și se gândește să plece.. avem și noi o prestanță.. o aroganță 😜😜

  2. OBLIGATORIU! Nu cred ca putem lua campionatul, dar avem forța de a termina în primele3! CIOBANUL ANALFABET SI SCLAVUL SĂU FRUSTRAT-AMBII PUȘCĂRIAȘI , NU TREBUIE LĂSAȚI S ia campionatul!!! În rest, arătăm din ce în ce mai bine- cu clovnul șumu NU eram în primele 6! Oricum, curând se va întoarce acasă; ii mai dau 5,6 etape! Bravo Bergodi,le-ai dat multora peste bot, bravo băieți! Cu o remarcă, Săpun, nu mai poate ține 90 min! Singur ar trebui sa se ceară afară după 60-70 min! Și cu CFR a făcut vreo 2 crâncene! Dar se vedea, era epuizat! În rest mergem pe drumul bun, sper într-un rezultat bun și la Sibiu, deși nu prea au timp de recuperare…A făcut fb Bergodi ca i-a odihnit pe majoritatea titularilor! Forza Rapid!

  3. Nici in campionatul trecut nu l-a interesat Rapidul si l-am batut de 3 ori. Daca ar fi fost invers, echipa ciobandantelui ar fi iesit campioana. Chiar daca nu avem mari sanse la titlu, avem in schimb unele foarte mari sa-i facem pe cei de la FCSB cel mult vicecampioni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.