Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Gigi Becali, replica neasteptata dupa declaratiile lui Dan Sucu: „Nu am cum sa ma supar pentru ca…”

Gigi Becali a dat înapoi în războiul cu Dan Șucu, purtat în ultimele săptămâni și generat de faptul că patronul de la FCSB l-a numit „sclav” pe acționarul majoritar de la Rapid, după ce clubul din Giulești a votat împotriva scoaterii regulii U21 din Superliga, demers întreprins la momentul respectiv de omul de afaceri din Pipera.

„Am puterea sa recunosc că am greșit. Am vorbit la nervi de Dan Șucu și nu trebuia să îl fac sclav. Omul a dus Rapidul pe un drum bun, iar Rapidul fără el nu putea să urce atât de sus. Angelescu nu putea să ducă singur Rapidul pe acest drum bun. De astfel de oameni avem nevoie în fotbalul românesc, iar Șucu este un om potent financiar, dar și un om care se pricepe la afaceri. Oricum, Șucu a stat prea mult de atunci ca să îmi dea o replică.

Eu chiar m-am mirat că a stat atât de mult. Iar dacă a spus ceea ce a spus acum de mine, nu am cum să mă supăr, deoarece eu l-am jignit primul. La ora actuală Rapidul joacă mult mai bine față de echipele pe care eu le credeam în stare că o să îmi pună probleme în lupta pentru titlu, iar asta i se datorează unui om ca Dan Șucu. Eu atunci am fost prea supărat, deoarece mă așteptam ca lângă mine și Mititelu o să vină și să ne susțină și patronii ăștia din noul val.

Până la urmă ceea ce eu voiam era bine și pentru Rapid. Dar poate că Șucu are dreptate, iar eu trebuia să abordez altă strategie. Unui om ca Șucu nu am de ce să îi mai răspund acum, deoarece eu am greșit primul față de el”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Prea multa atentie se da lui becali.
  Nici nu ar trebui bagat in seama.
  Sa se duca la standup comedy…
  Sau la circ dar sa ia si mm-ul cu el

 2. Uau, dar ce l-a apucat….păcătuise de curând, îi murise cineva drag, văzuse „Patimile lui Hristos”, l-a visat pe dumnezeu sau a văzut vreun semn divin în forma brânzei din farfurie şi a devenit plin de remușcări…?
  Sau poate s-o fi plictisit şi încearcă o nouă strategie, o nouă abordare.

 3. Ei nene Becali, multe ai avea de invata de la domnul Sucu… Ma indoiesc ca gandirea neinfluentata ne nervi te va tine prea mult…

 4. Exact ce am mai spus. Batranelul de 65 de ani nu are putere si nici potenta sa -si faca un dusman de talia lui Sucu. Viziunea becaliniana oieristica asupra fotbalului e depasita si Becali stie asta. Isi vede de fcsb cat mai poate si apoi ,la revedere isi vede de viata lui. Oricum este de apreciat abordarea corecta a lui Becali, doar daca nu coace ceva pe cai dosnice.

 5. Cred ca cineva i-a scris discursul asta lui Becali și el a reușit sa îl citească corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.