Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu vrea ca Meme Stoica să primească interzis la opiniile despre arbitrajele cluburilor rivale: „Nu ar trebui să aibă dreptul angajații societăților noastre”

Dan Șucu, acționarul majoritar al celor de la Rapid, ar vrea ca Meme Stoica să primească interzis la opiniile despre arbitrajele cluburilor rivale și în acest context a cerut Ligii Profesioniste de Fotbal și Federației Române de Fotbal să intervină. Managerul FCSB ocupă și funcția de analist TV și nu de puține ori, din spatele ecranului, a atacat dur arbitrii din Superliga.

Referitor la aceste ieșiri publice ale lui Mihai Stoica, prin care critică arbitrajele rivalelor din Superliga, Dan Șucu s-a declarat foarte dezamăgit și a spus că LPF și FRF ar trebui să ia măsuri în privința managerului de la FCSB:

„Acest mod de a-și reprezenta interesul este greșit și eu cred că din punctul ăsta de vedere Liga și Federația ar trebui să fie mult mai penetranți. Angajații societăților noastre nu ar trebui să aibă dreptul să vorbească despre arbitrajul altor echipei. Bănuiesc că dânșii o percep ca o presiune.

Sper ca arbitrii, care și ei sunt sub presiune în permanență, să absoarbă această presiune și să nu îi intereseze”, a declarat Dan Șucu, potrivit Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Nu ai nici un drept la opinie cand tu esti slujbas la o echipa aflata in directa competitie cu alte echipe si tu faci pe hanalistul impartial ,comentand cum te taie capul si cum iti dicteaza interesul meciurile rivalelor. Noul Lutu este doar un slujbas la curtea lui Becali care se fereste sa intre in disgratia stapanului. Strict profesional asta e demult depasit, asta e ala de l-a adus pe mini fotbalistul Elton la fcsb , de-i venea lui Becali sa-i dea cu el (Elton) in cap. L-a si gonit dar i s-a facut mila de el si l-a primit inapoi. Noul si viitorul Lutu, ‘viclean copil de casa/ ce umple cupele cu vin/ mesenilor la masa.’

  2. sunt de acord cu acest demers ca acest mascarici sa fie sanctionat intr-un fel sau altul pentru analizele jignitoare pe care le face la adresa rivalelor, dupa cum ii convine, probabil de asta il si plateste becali cu zeci de mii de lei pe luna ii convine, normal…..asa o sluga…….oricum becali mai ramane in fotbal 2 poate 3 ani si se retrage…….sa,l ia manager la el la palat sai spele masinile…..sai mature prin curte……poate il trimite si cu oile……..

  3. Nu-i ingradeste nimeni dreptul de a comenta, dar el fiind angajat al unei televiziuni, este formator de opinie, este intr-un adevarat conflict de interese. Ca i se mai ia un interviu de unu de altu, nu-i problema. Dar asta e rolul lui acolo, sa mamance cacat cu polonicu, pentru asta e platit si de cioban nu pentru ca e vreun mare cunoscator in ale fotbalului.

  4. Într-o anumită măsură da; nupoti îngrădi dreptul la opinie, însă atunci când jignești un coleg de competiție sau mai rău, imaginea unui club, DA, respectivul trebuie amendat drastic și suspendat din toate funcțiile pe-o perioadă mare(f mare) în funcție de gravitatea afirmațiilor!

  5. Punctul de vedere al domnului SUCU, raportat la comentariile MM-ului vizavi de arbitraje, este pertinent, Liga trebuind sa intervina in acest sens. Sa comenteze doar arbitrajele din meciurile FCSB-ului, daca vrea sa critice ori sa laude arbitri, caci oricum este partinitor. De ce nu a comentat , la meciul dintre Sibiu si Rapid si faza in care Gaman la lovit cu cotul in pomete pe Rachmani, iar arbitrul trebuia sa scoata cartonasul rosu?! Eu cred ca acest slugoi jalnic al oierului sef Jiji are un complex fata de culoarea visinie, deoarece in proportie de peste 90% comenteaza doar asa zisele arbitraje pro Rapid si CFR. Probabil aceste doua echipe ii stau in gat si i-au creat neplaceri, intrucat in ultima perioada ,,indraznesc” sa-i umileasca oitele comandate de ,,marele antrenor” BEE- cali.
    Intr-un comentariu anterior scriam ca iar trebui o corectie si sustin in continuare acest lucru.

  6. Punctul de vedere al domnului SUCU, raportat la comentariile MM-ului vizavi de arbitraje, este pertinent, Liga trebuind sa intervina in acest sens. Sa comenteze doar arbitrajele din meciurile FCSB-ului, daca vrea sa critice ori sa laude arbitri, caci oricum este partinitor. De ce nu a comentat , la meciul dintre Sibiu si Rapid si faza in care Gaman la lovit cu cotul in pomete pe Rachmani, iar arbitrul trebuia sa scoata cartonasul rosu?! Eu cred ca acest slugoi jalnic al oierului sef Jiji are un complex fata de culoarea visinie, deoarece in proportie de peste 90% comenteaza doar asa zisele arbitraje pro Rapid si CFR. Probabil aceste doua echipe ii stau in gat si i-au creat neplaceri, intrucat in ultima perioada ,,indraznesc” sa-i umileasca oitele comandate de ,,marele antrenor” BEE- cali.
    Intr-un comentariu anterior scriam ca iar trebui o corectie si sustin in continuare acest lucru.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.