Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

După Becali, i-a venit rândul și lui Marian Iancu. Dan Șucu: „Nu am ce discuta cu el”

Patronul Rapidului spune că nu îi va răspunde lui Marian Iancu, nefiind interesat de ceea ce are de comentat acesta. Mai mult, spune că nu ar putea purta o conversație cu acesta.

Dan Șucu: „Nu am ce discuta cu Marian Iancu”

Nu urmăresc ce spune domnul Iancu de la Timișoara. Din punctul meu de vedere, genul acesta de persoană nu este tipul de persoană cu care port o conversație. Nu există. Dacă am o persoană cu credibilitate, care are niște realizări personale, care are conținut, am înțeles. 

În breasla în care am activat, noi am avut destul de mult de comunicat. Dintre oamenii de afaceri, noi am avut destul de multă prezența, dar prezența nu a fost pentru publicul larg, noi am avut în breasla noastră o mai mare penetrare.

Dacă vorbim despre breasla sportivă care are o vizibilitate mai mare, după 30 de ani în care am creat una dintre cele mai mari societăți din România, simt că nu mai sunt conceput drept Șucu de la Mobexpert, ci Șucu de la Rapid, deși ceea ce am creat la Mobexpert, este de 30-40 de ori, financiar vorbind, mai mare decât Rapid.

E de așteptat, există oameni care au interese diferite și își apără interesele cu toate mijloacele. Mai puțin în afaceri te întâlnești cu această atitudine ostilă, pe față. Și în afaceri sunt lovituri la glezne, dar mai ascunse”, a spus Dan Șucu,potrivit fanatik.ro.

Cum îl atacă Marian Iancu

Ultimul atac al lui Marian Iancu la adresa lui Dan Șucu a avut loc în urmă cu doar câteva zile. La un podcast, acesta a spus că omul de afaceri nu vrea să investească prea mult și își dorește să vândă cât mai mult.

Eu sunt rapidist, născut în Giulești, gândesc pentru Rapid. Domnul Șucu conduce cu bani puțini, iluzii mari și cum ne vine o hârtie prin fax la club vindem pe oricine.

Dacă o să vină o ofertă pentru Șucu, mare minune dacă nu se vinde și pe el“, a spus Marian Iancu, potrivit Un Podcast, difuzat pe Youtube.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Principalul criteriu sa fi citat cu declaratii anti tot ce reprezinta Rapid e sa fi facut bulau, sa fi infractor? Dragomir,Iancu, Florin Manea, si mai sunt, toti fosti parnaisti si infractori. Ce baza sa mai pui pe spusele lor? Iancu nu mai are treaba cu Rapid de mult, doar pozeaza si s-ar lipi la banii lui Sucu, poate ii pica 2-3 poli de-o bere. Daca are malai sa investeasca la Timisoara pe care a distrus o.

  2. Pai cum bre nea Sucu sa nu aiba realizari? Oare sa joci in grupele UEFA (mai mult Europa League de azi) nu e performanta? Sa vinzi jucatori la Man City nu e performanta? Pai mata ai vandut la AL HALAL si la Nice un pusti care a stat mai mult prin tribune decat la antrenamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.