Cristiano BergodiDan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Detaliul cu care Dan Șucu i-a câștigat pe fotbaliștii de la Rapid: „Asta nu se întâmpla nici pe vremea lui Copos!”

Patronul formației de lângă Podul Grant, Dan Șucu, i-a impresionat pe fotbaliștii de la Rapid.

Fotbaliștii Alex Ioniță și Andrei Drăghia au fost invitați la EXCLUSIV RAPID, emisiune difuzată în fiecare miercuri pe canalul de YouTube al site-ului prosport.ro.

Primul dintre aceștia a dezvăluit care este detaliul cu care patronul Dan Șucu a reușit să îi câștige pe fotbaliștii lui Cristiano Bergodi.

Detaliul cu care Dan Șucu i-a câștigat pe fotbaliștii de la Rapid: „Asta nu se întâmpla nici pe vremea lui Copos!”

Dan Șucu a făcut tot posibilul ca jucătorii de la Rapid să aibă cele mai bune condiții, iar fotbaliștii au remarcat acest aspect.

Alex Ioniță a analizat meciul cu Hermannstadt, 1-1, și a spus că principala cauză a prestației sub așteptări o reprezintă programul încărcat din ultima perioadă. Jucătorul ofensiv recunoaște, însă, că el și coechipierii săi au avut parte de cele mai bune condiții, fiind convins că nici fotbaliștii din vremea fostului patron George Copos nu erau tratați atât de bine.

„Ne doream să câștigăm, dar a fost și o oboseală psihică, fizică, pentru că am stat cinci zile în cantonament, am umblat de la Suceava la Botoșani, de la Botoșani la Suceava și, după, la Sibiu. Am avut meciul de luni în campionat, cu CFR Cluj, și cred că s-a acumulat (n.r. oboseala). Trei meciuri într-o săptămână… Nu suntem obișnuiți și cred că acesta a fost principalul motiv.

(n.r. Dar, ați călătorit cu charter, condiții de Champions League) Da, condiții jos pălăria, ceea ce se întâmplă la Rapid – vorbeam și cu Paul Iacob – nu cred că se întâmpla nici măcar înainte, când era domnul Copos. Îmi place foarte mult, nu mă gândeam vreodată că Rapid o să revină atât de bine, și sper să o țină tot așa”, a declarat Alex Ioniță, fotbalistul echipei de lângă Podul Grant, la EXCLUSIV RAPID.

 

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. Avand in vedere ca in meciul cu Botosani au jucat putini titulari si ca pana la acel meci nu erai titular, ca zburati cu charter, nu merge asta cu oboseala.
  Capul jos ca dupa 15 minute ati facut figuratie pe teren!

 2. Ce vreti sa spuna , ca Hermannstadt (Maldarasanu, unul dintre eroii nostrii) poate fi un aliat pretios (daca se califica) in play off? Tocmai noi sa-i caftim, sa-i coboram? Am fost obositi si gata .

 3. Nimeni nu a fost entuziasmat de ultimul meci, dar asemenea comentarii nu sunt cele mai potrivite…Cei care am prins 3,4 retrogradări înțeleg fb ceea ce spun…Rapid n-a avut niciodată „culoarul ” stelei, craiovei, lui dinamo! Am strâns din dinți ÎMPREUNĂ si-am mers mai departe!…Au fost apoi perioade bine și fb, apoi coborâșuri…Ăsta a fost și va fi mereu RAPID-ul!!! Și din acest motiv este atât de iubit! Fiti siguri, câinii, oltenii și aurolacii ar da orice sa aibă parte de asemenea atmosferă oriunde și oricând! Aveți încredere, f.curând vom fi sus!!! Cât timp?! Cine știe?! Va urma apoi altă cădere și tot așa, RAPID este și va fi UNIC!!! FORZA!!!

 4. Și la Galați tot obosiți ați fost,după 9 zile pauză, sau ați petrecut din 3 în 3 zile ?
  Tu ești obosit de câțiva ani.Nu alergi mai mult de o repriză.

 5. Cand jucau la 8 zile, tot obositi erau !
  Sucule, te porti cu manusi albe, dar vei ajunge cat de curand la cele de proletar, daca te apropii prea tare de sportivii inchipuiti !

 6. Mama ce condiții bai Ionita.
  Pai dacă tu ești învățat doar cu L1 e normal ca un charter în tara sa ti se para lux, petarda ce esti

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.