DiverseStiri

Gica Hagi a vorbit despre situatia lui Danut Lupu si ingroapa securea razboiului: „200% imi pare rau”

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei Farul Constanța, a vorbit despre arestarea lui Dănuț Lupu, fostul coleg de la echipa națională.

„200%, deci 200% îmi pare rău. E un fost coleg de-al meu, cu care am stat împreună. Îmi pare nespus de rău că i s-a întâmplat lucrul ăsta.

Trece printr-o perioadă pe care nimeni o dorește. Nimeni! E ultimul lucru la care se gândește fiecare: «Aoleu, să nu ajung acolo».

Îmi pare foarte rău. Sper să treacă peste lucrul ăsta foarte rapid. Să vină, să fie liber, să iasă și să fie cu noi. Nu, niciodată. Ce să am? Am fost colegi, am jucat, am fost câteodată rivali. Pur și simplu, din punctul meu de vedere, nu am avut nimic, niciodată. Respect total, o zic fără nicio problemă. Am spus că nu mă supăr pe niciun coleg de-al meu.

Fiecare e liber să zică, nu înseamnă că e și adevărat. Fiecare poate să zică lucruri, fiecare poate să comenteze în felul lui, fiecare e liber. Eu n-am cum să mă supăr niciodată pe un fost coleg.

Îi doresc să treacă foarte repede și să aibă puterea să treacă peste. Să fie liber și să muncească pentru fotbal, să facă lucruri pentru fotbal”, a spus Gheorghe Hagi, potrivit Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Exista oameni pentru care legea e un rahat. Sunt sute, mii de Danut Lupu pentru care legile nu exista, se urca matoi , drogati la volan si produc jale altor oameni. Vezi toate cazurile recente. In cazul lui Lupu sper sa aiba conditii decente de detentie, fara infractori de drept comun drept companie, sa-si faca pedeapsa linistit. Pana la urma a condus fara permis si atat, fara sa provoace vreo nenorocire. In lumina ultimilor legi care prevad inchisoare pentru fapte oarecum minore, fara pagube materiale sau de vieti, ar trebui infintata o inchisoare speciala pentru acestia, unde sa fie doar in detentie, fara alti factori cunoscuti de oprimare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.