Cristiano BergodiDaniel PancuRapidȘtiri Rapid București

Daniel Pancu il lauda pe jucatorul Rapidului: „E un exemplu de profesionalism”. Despre cine este vorba

Mijlocașul a avut evoluții impresionante la primele meciuri în tricoul giuleștenilor, dar treptat a ajuns rezervă la Rapid sub comanda lui Cristiano Bergodi.

Convocat de Daniel Pancu la naționala U21 pentru meciul cu Albania, Cătălin Cîrjan a început meciul din postura de rezervă și a fost trimis în teren în ultimele minute ale partidei.

Cuvinte de laudă din partea lui Daniel Pancu pentru Cătălin Cîrjan

Mijlocașul giuleștenilor face parte și din lotul naționalei U21 pentru partidele cu Armenia și Finlanda, iar selecționerul reprezentativei de tineret a vorbit la superlativ despre fotbalist.

„Cîrjan a început să reapară. La Botoșani a făcut un joc foarte bun, a avut câteva execuții de clasă, marcă înregistrată la el. La Sibiu a jucat la trei zile, joc în deplasare. E un jucător care îți poate decide jocurile, dar în anumite condiții: la o echipă care domină jocul, care joacă în jumătatea adversarului. El e un jucător care găsește întotdeauna soluții în aglomerație și sunt rari. Pentru un joc pe contre, de la o poartă la alta, încă nu e pregătit.

Cred că da, Rapid ar trebui să-l cumpere. E un exemplu de profesionalism pentru toți colegii, se pregătește bine. Nimic de reproșat, nota 10 cu felicitări din acest punct de vedere”, a spus Daniel Pancu, potrivit Playsport.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Ar trebui introdus in teren cel putin 20 -25 de minute pe finalul unui meci. Este un fotbalist foarte serios si ambitios. Daca nu joaca nu are cum sa convinga. Tinut pe tusa, s-ar irosi un mare talent.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.