Dan ȘucuDumitru DragomirGica HagiGigi BecaliRapid

„Șucu l-a ars pe Gigi Becali cu 2-3 milioane de euro. Așa, pe blat”. Ce lovitură i-a dat patronul Rapidului rivalului de la FCSB

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a explicat cum l-a „lucrat” Dan Șucu, acționar majoritar la Rapid, pe Gigi Becali, patronul lui FCSB.

„Ideea lui Șucu de a aduce tineri a fost și ideea vieții mele. El a gândit-o așa… și i-a tras-o lui Gigi Becali cu transferul lui Borza. Știi cât a pierdut Gigi Becali la Borza? Cel puțin 2-3 milioane de euro.

Bani de buzunar pentru Gigi Becali. Să fie clar! Pentru că Hagi produce, dar Hagi nu are miză comercială. Una e să pleci de la Steaua, Rapid și alta de la Farul. Șucu l-a ars pe Gigi.

A făcut un transfer foarte bun, așa pe blat. Nu-i trebuie la înaintare, îi trebuie Băluță și face treabă bună”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Iar se baga in seama prietenul lui Marian „Ceausescu” ? Sucu l-a ars pe Becali cu „maruntis” , 2-3 milioane ? Pai Becali a pariat 20 000 sa castige 100 000 (o fi crestineste?) , ce vorbim? Chiar nu se vede saracia investitorilor din fotbalul romanesc care nu pot sa tina nici un jucator cat de cat mai rasarit? Daca Sucu ii mai lua pe Dragus si pe Yuri cu cat il mai ardea? Becali nu a facut nici o oferta, conform spuselor lui Hagi, si eu il cred pe Hagi, restu’ … parliti mincinosi, guristi care baga capul in poza, sa mai scrie si de ei, sa nu cada in uitare, pana la aleea 3 fig 2.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.