Cristiano BergodiRapid

Daniel Niculae a vorbit despre bișnițarii care profită de pe urma cererii mari de bilete și are soluția perfectă de a scăpa de ei. Ce trebuie să facă suporterii

Daniel Niculae recunoaște că bișnița cu bilete este un fenomen dezvoltat la Rapid și spune că singura soluție este ca fanii să își procure abonamente pentru meciurile echipei lui Cristiano Bergodi.

„Am avut atât noi, clubul, cât și suporterii, cărora le mulțumim, o luptă cu acești oameni care fac speculă pe spatele clubului. Și la anumite meciuri importante. Am tot căutat să găsim anumite soluții, la un moment dat le-am și implementat. Din păcate, tot timpul găsesc o metodă de a dribla ceea ce facem noi.

Încercăm să dăm mai puține bilete per persoana, să vină cu buletinul, să îl identificăm, dar e o muncă foarte, foarte grea. Și le mulțumim suporterilor, care au luat atitudine de foarte multe ori. Nu e normal să plătească un suprapreț la meciurile importante, atât timp cât vin la toate meciurile din sezon. De aceea, îi sfătuim pe toți să cumpere abonamente, e la mâna lor și nu mai apar astfel de surprize”, a declarat Daniel Niculae, la emisiunea EXCLUSIV RAPID, moderată de Ovidiu Ionescu pe prosort.ro.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Bisnitarii au fost, sunt si vor fi . In toate domeniile. Aia legali se numesc intermediari. Aia nelegali mananca si ei o paine. Ideea e sa nu sara calu’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.